Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сам си прашав, сам си купив... Baseus од Анхоч, фино изгледа, има инфо за акумулаторот, мемориска, усб и брзо полнење. Топ задоволен и од фјучрс и од звукот.https://www.anhoch.com/products/wireless-bluetooth-fm-transmitter-baseus-enjoy-hands-freedual-charger-wlcd-display-sd-card-1752
Цитат: Aleksandar90 на 05 Јули 2025, 09:42:45 amЕдна препорака од мене за сите шо имаат иста мака како мене, потење во лето и со и без клима, навлака со вентилација од тему 2000 ден. Кога немаме вентилација во седиште , ова е сосема солидна замена, врши работа. Се осеќат малку вибрации од вентилаторите ама ништо страшно. Не сакав да ставам ништо на седиште ама мораше нешто да се направи.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Баш деновиве се мислев и се изначитав review-a. Викаш доволно лади а? да не ме поти ќе бидам пресреќен.Како ја реши струјата? Оти гледам повеќето се со на цигара полнач? ќе треба адаптер да земам USBC на цигара
Една препорака од мене за сите шо имаат иста мака како мене, потење во лето и со и без клима, навлака со вентилација од тему 2000 ден. Кога немаме вентилација во седиште , ова е сосема солидна замена, врши работа. Се осеќат малку вибрации од вентилаторите ама ништо страшно. Не сакав да ставам ништо на седиште ама мораше нешто да се направи.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)