Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 683689 пати)

Отсутен Lone

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 111
Ми ја исплукаа мене темата за Тему, а тука гледам сега скоро сите сме купувале од Тему :D

Сепак има добри работи да се најде таму. Никој не очекува квалитет или најдобро, ама има солидни и корисни работи

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1997
Сам си прашав, сам си купив... :D

Baseus од Анхоч, фино изгледа, има инфо за акумулаторот, мемориска, усб и брзо полнење. Топ задоволен и од фјучрс и од звукот.

https://www.anhoch.com/products/wireless-bluetooth-fm-transmitter-baseus-enjoy-hands-freedual-charger-wlcd-display-sd-card-1752

дали уредов потребно е на секое да се става вади при палење гасење на колата или како функционира моево радио нема блутут а да го мењам за тачови па некако не ми се даваат пари, а долго време размислувам за вакво нешто или зависи од кола до кола

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Не не, сам се гаси со колата.
Јас не го вадам од адаптерот, си стои.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6830
Летаат километрите, дојде време пак за мал сервис, овој пат плус и дојде редовен интервал за свекици, набавено секако од @Prcot

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
Фино си испазарил. Туку дај контакт од Прчот, некако не е активен на форумов.

Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk

Отсутен vladimir_1

• Редовен
  • Пораки: 1138
Стигнаја денес за 159та, чекат за монтажа osram ds1 xenarc

Отсутен Charlie

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 214
I

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Aleksandar90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 234
Одг: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили
« Одговори #4132 на: 01 Септември 2025, 13:21:57 pm »
Една препорака од мене за сите шо имаат иста мака како мене, потење во лето и со и без клима, навлака со вентилација од тему 2000 ден. Кога немаме вентилација во седиште , ова е сосема солидна замена, врши работа. Се осеќат малку вибрации од вентилаторите ама ништо страшно. Не сакав да ставам ништо на седиште ама мораше нешто да се направи.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Баш деновиве се мислев и се изначитав review-a. Викаш доволно лади а? да не ме поти ќе бидам пресреќен.

Како ја реши струјата? Оти гледам повеќето се со на цигара полнач? ќе треба адаптер да земам USBC на цигара
@Carpathian Lord  Извини, јас ја заборавив темава и не го видов прашањето. Ептен доволно лади да сите критични места останат суви , грбот, задник, јајца итн. Вклучен на цигара полнач, само внимавам да не го оставам вклучен оти кај Шкода нели таму има струја нон стоп, не се гаси сам како кај УСБто.