Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 683714 пати)

Отсутен Lone

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 111
Тему мафија, за 250 денари 4 комада.
Битно дека се океј со големина, со исклучок на предните, ама топ во секој случај.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Постирај линк

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5315
  • Пиши лаже
Повели: https://share.temu.com/oz2ImwAduHA

Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2614
Јас нарачав за од внатре, класични црни и едни со цртани ликови, оваа варијанта не знаев како ќе делува дека стојат и на надворешната страна. Ќе видиме што ќе стигне  8)
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Јас нарачав за од внатре, класични црни и едни со цртани ликови, оваа варијанта не знаев како ќе делува дека стојат и на надворешната страна. Ќе видиме што ќе стигне  8)

Ќе делуваат како од Тему купени :) :) :)

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3926
само фолија другово е се заебанција,од искуство :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800

Купив екстендери за ретровизори, ги начекав на оглас за 20ина евра

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7560
Kaко е со шуштење на воздухот?

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
Со овие ретровизори немам возено, со прошлите не беше ништо страшно и/или приметливо.

Од тој аспект, најприметливо до сега било кога сум носел точаци на кров, што е сосема разбирливо :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 1862
Ако на некој со Алфа му требаат :)

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7214
  • French diamond
Има еден што му требаат, ама нејќи 19ки, му е страв низ Битолата со толкави тркала  ;D

Отсутен Aleksandar90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 234
Една препорака од мене за сите шо имаат иста мака како мене, потење во лето и со и без клима, навлака со вентилација од тему 2000 ден. Кога немаме вентилација во седиште , ова е сосема солидна замена, врши работа. Се осеќат малку вибрации од вентилаторите ама ништо страшно. Не сакав да ставам ништо на седиште ама мораше нешто да се направи.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пиши лаже
Брка работа викаш? Де пушти линк да видиме.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пиши лаже
Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили
« Одговори #4123 на: 13 Август 2025, 20:01:42 pm »
Сам си прашав, сам си купив... :D

Baseus од Анхоч, фино изгледа, има инфо за акумулаторот, мемориска, усб и брзо полнење. Топ задоволен и од фјучрс и од звукот.

https://www.anhoch.com/products/wireless-bluetooth-fm-transmitter-baseus-enjoy-hands-freedual-charger-wlcd-display-sd-card-1752

Исто така, од пред некој ден од Тему.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
Една препорака од мене за сите шо имаат иста мака како мене, потење во лето и со и без клима, навлака со вентилација од тему 2000 ден. Кога немаме вентилација во седиште , ова е сосема солидна замена, врши работа. Се осеќат малку вибрации од вентилаторите ама ништо страшно. Не сакав да ставам ништо на седиште ама мораше нешто да се направи.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Баш деновиве се мислев и се изначитав review-a. Викаш доволно лади а? да не ме поти ќе бидам пресреќен.

Како ја реши струјата? Оти гледам повеќето се со на цигара полнач? ќе треба адаптер да земам USBC на цигара