Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 687559 пати)

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
Зошо маче сељачка?
New blood of old school

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6814
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
мене вакви кавазни направи не ме бендисуваат, исто како на скап телефон кога ќе му се стави маска, или уште едно стакло за заштита, како горила стаклото да не е доволно.

ретко кој би се согласил со мене

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Како е горила стсакло доволно не заебавај...доволно е во џеб да го ставиш и извадиш телефонот 20 пати од самата прашина веќе имаш мали микро гребаници а со тек на време знаеме што станува.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
многу сељачка работа, ама ете за песот ако си ги зел...

Изглеа не ме знаеш... Те ме те:

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
мене вакви кавазни направи не ме бендисуваат, исто како на скап телефон кога ќе му се стави маска, или уште едно стакло за заштита, како горила стаклото да не е доволно.

Јас за телефонот се сложувам.
Пре би му купил од футролите порано кои се шеодаваа до конец на извлекување него маски и стакла. Кога работам со тел, сакам да е гол.

Отсутен Oliver^^

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 88

Исто има низ град мајмуни кои после неколку месеци на новата кола не ги вадат најлоните од седишта:)
koa ke porasnam ke si go kupam - https://goo.gl/RdUpGL

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Нема најлони на новите коли :(
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Ќе си купиш од земјоделска аптека, ќе се снајдеш.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
Нема најлони на новите коли :(

Шкодата имаше - ме чекаа да ги тргнам :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Дедо ми, волнените навлаки во стојадинот ги стаи врз фабричките најлони. И така десетици години.. :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8948
  • Пичлеме

Јас се согласувам :)

Како е горила стсакло доволно не заебавај...доволно е во џеб да го ставиш и извадиш телефонот 20 пати од самата прашина веќе имаш мали микро гребаници а со тек на време знаеме што станува.

И? Цело време го виткаш телефонот во пелени, стакла-макла... и на крајот го даваш на оглас: без гребнатинка, цело време во футрола, со заштитно стакло... баш си му го изначувавал на следниот сопственик, сполајти ќе ти речи :)

Или уште полошо ако не го продаваш, ќе остари, ќе купиш нов и никогаш не си уживал во дизајнот, а со стаклото на дисплејот исто ко цел живот со куртон да ебиш :)

Уште еден пример, купуваш Ферари и му ставаш куртон на предниот браник и делумно на хаубата, да не го оштетуваат бубачките :)

Уживајте малку, и онака прекраток е животот.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Дупете со телефон без заштитно стакло.

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
А даљинско во кеса/најлонче.
Божем во гроб ќе се носи.
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
На Idol 3 си доаѓаше фолија, ја залепив и по година ипол веќе ништо не се гледаше од гребаници. Ја извадив, и еве по исто толку време нема никаква гребаница. Плус прстите клизаат поубаво низ екранот. Значи, година ипол џабе сум се мачел со фолијата. Појма немам какво стакло има :)

ПС
Навлаки на седишта на нови коли не ставам, нека става тој што ќе ги купи од мене кога ќе ги продавам.
Доста ставав јас :)

Отсутен brasica

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 296
Го нарачав чудово пред некој ден, http://godragy.com

По интернетот го фалат, го споредуваат дури со Vbox.

Да стигне, па ќе си ги проверам колите конечно :)