Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 614337 пати)

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
Се слушнав со некој од Ауто Велт, сите коли што ги имаат биле објавени на страната.
А за тој ценовен ранг, на мобиле.де имам многу подобар избор со сите давачки до регистрација, барем онака на брзина што видов.
Мислам дека ти е добра идејава, со оглед на тоа што можеш да сметаш на помош од дијаспората што е присутна на форумов.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29668
    • CARclub.mk

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43716
  • Il Moderatore
Се слушнав со некој од Ауто Велт, сите коли што ги имаат биле објавени на страната.
А за тој ценовен ранг, на мобиле.де имам многу подобар избор со сите давачки до регистрација, барем онака на брзина што видов.

Мислам дека давачките за CO2 се поскапени од нава година наваму... Распрашај се убаво, да не биде после „ја не сам знајала“.

https://www.carclub.mk/2022/01/03/regulatorna-benzinite-i-dizelot-poskapuvaat-po-denar-i-polovina/
Згеши тема?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2171
Убо си пишал зеро, да наполниме до горе.
По едно кафе ќе излези :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29668
    • CARclub.mk

Мислам дека давачките за CO2 се поскапени од нава година наваму... Распрашај се убаво, да не биде после „ја не сам знајала“.

https://www.carclub.mk/2022/01/03/regulatorna-benzinite-i-dizelot-poskapuvaat-po-denar-i-polovina/
Згеши тема?

Згрешив. :D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор

Згеши тема?

Не е тоа проблем, туку потрагата по кола и времето, а без кола сум и не ми се чека.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор
Дечки, јас си ги скратив маките

......или си ги почнав.
Кој сака нека честита  :D

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3810
So si skril tablici ebago, ajde so srekja neka e 😁

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43716
  • Il Moderatore
Ја би сакал да ти честитам, само не знам како... ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
Со здравје да се вози, километри, цена?

Присутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6151
Честитки, добра кола паднала во добри раце.

Чекаме тема и ДЕТАЛНО инфо, за СВЕ.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
Честито!
Сега можеш да запалиш кола до Кочани ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54986
  • Махер
Дечки, јас си ги скратив маките
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
......или си ги почнав.
Кој сака нека честита  :D
Ауто 3.0тд? Спална. Со среќа другото!

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ја би сакал да ти честитам, само не знам како... ;D ;D

Qe pises "urime Zoki" ♥️

Еве и од мене urime Zoki mnogu killometri da mu go pravis i da ti pravi qeif ;D

Отсутен Zile

• Легенда