Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 686298 пати)

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
И му пуштиш Аца Лукас или Рада Манојлович. ;D
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен masterficx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 482
За надвор незнам, ама низ Македонија на последната фреквенција ( не сум сигурен дали е 108.0 или 108.8 ) ми нема шуштено. Јас го имам првиот модел Roidmi.
Cheap + Reliable = Not Fast
Fast + Cheap = Not Reliable
Reliable + Fast = Not Cheap

Отсутен KiKoOoOoOoO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113

За низ град океј, пробај го некаде подалеку ко ќе одиш :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
[/quote]

Ова нема логика на пример.
[/quote]

Океј, нека нема :) Замисли на секое да треба да бараш фреквенции дури возиш и да менуваш станица на радиото, ќе ти се одмили и музика и се. Го имам истото и видов како е. И на 87.5 и на крајната во Грција имаше станици. Пола пат шум ќе си слушаш. :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Мене повеќе ми се одмилува музика кога не можам да најдам радио станица што ми се допаѓа, отколку да побарам фрекфенција ида слушам тоа што сакам. Вчера го продбав, квалитетот кај мене е ист како и кога ќе ставам ЦД.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
гледам на ebay.com има и roidmi 3s за 12-15 eur, а на сајтот на xiaomi неможев ниту за еден да најдам инфо.како да бидам сигурен дека нема да купам некое срање? :)

Отсутен KiKoOoOoOoO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113
гледам на ebay.com има и roidmi 3s за 12-15 eur, а на сајтот на xiaomi неможев ниту за еден да најдам инфо.како да бидам сигурен дека нема да купам некое срање? :)

Од официјалната страна ќе те пренасочи во Gearbest продавницата, јас го порачав од таму. А имаш и на fasttech.com, разговарав на меил, ми рекоа дека се оригинални и дека гарантираат за нив.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Немав кука (винт) за колата ваква, некогаш била тумбана па влечена до мајстор, и нормално кај мајсторот ќе остани,
па еве јас од друг зедов што на ист начин ги запленува (имаше 3-4 исти), 800ден ми вика, не се ценкав многу (читај ич),
а имаше и жмигавче странично, кај мене беше забче скршено не стоеше како што треба, па му понудив 1000ден и ги зедов двете.

Здравје, најлошата инвестиција да ми биди винтов и никогаш да не го употрбам.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Си нарачав комплет оригинални калници за голфо од Џерманија и боичка. Треба до Петок или наредна недела да стигнат

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Се надевам дека не си сериозен за калнициве. :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
И јас ги имам гледано ваквите за задните тркала искрено. Само ми е страв дека при симнување од тротоар ќе ги искршам - ако е висок тротоарот и да се спуштам споро.

Ама на хеџбек многу помалку ќе се прља задното стакло.

Што пари се?

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
Ми се допаѓаат како излгедаат кај голфот, особено караван. Не се нападни воопшто. А друга поважна причина зошто се решив е си научив од претходното зимо. Тука зимите се пре долги, многу сол и ситни камчиња по патишта и многу лесно се прља и се гребе бојата. И да, мене ми е страв за тротоар и паркирање со задница ако има тротоар. Али треба навика.

70 еур комплет напред и назад.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
Само ми е страв дека при симнување од тротоар ќе ги искршам - ако е висок тротоарот и да се спуштам споро.

Зошто побогу воопшто да се качуваш на тротоар, та нели тротоарот е за пешаци?

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3298
Само ми е страв дека при симнување од тротоар ќе ги искршам - ако е висок тротоарот и да се спуштам споро.

Па само на тротоар е бесплатен паркингот.

И кај Броз кафе не смее на улица да се паркираме веќе и сега мора на тротоар. Ама има клошари со точаци што возат по тротоарот и мрчат нон стоп неможеш да се паркираш како човек.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер

Да, држи вода тотално. И мене ми текна на тоа дека секаде на паркинг паркирам, ама ете некогаш по плажи на тротоар се паркира или некаде по околинава. :)

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1393
  • Велешанче
Да не останам покусо и јас :D Стаса за 14 дена, одличен звук, препорака и од мене :)

Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i