Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 686285 пати)

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
Може линк од кај го нарача? :D

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1393
  • Велешанче
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
гледам на ebay.com има и roidmi 3s за 12-15 eur, а на сајтот на xiaomi неможев ниту за еден да најдам инфо.како да бидам сигурен дека нема да купам некое срање? :)

Од официјалната страна ќе те пренасочи во Gearbest продавницата, јас го порачав од таму. А имаш и на fasttech.com, разговарав на меил, ми рекоа дека се оригинални и дека гарантираат за нив.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колку што се забележува од слики, 3s нема микрофон.
Исто така 3s не постои на официјална страна на roidmi.

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
Повели :)
 http://s.aliexpress.com/jUJn2aQF
Покрај што е полнач и фм модулатор е? Ако да, како го конектираш со радиото во кола? Нели треба да има дисплејче да го наместиш на која станица да биде?

Отсутен BigBull

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 425
Покрај што е полнач и фм модулатор е? Ако да, како го конектираш со радиото во кола? Нели треба да има дисплејче да го наместиш на која станица да биде?
Преку телефон со апликација

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Велешанче
Наместен е на 96 запирка нешто и ако сакаш да ја смениш фреквенцијата има апликација на мобилен. Исто за да пушташ музика се поврзувам преку блутут

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo

Хммм интересно. Роидми од линкот погоре полни со 2.1А додека мојот Роидми порачан од Gearbest полни со 2.4А. А и кутијата е малце различна...

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Велешанче
Ама и цената е различна. Јас го платив 12 долари, а воа кај тебе на линкот е 29 :)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
Преку телефон со апликација
А радиото мора да има блутут? Или може на било кое радио?

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Велешанче
Немора, кај мене радиото е од осумдесетите. Музика пушташ од телефонот кој го поврзуваш преку блутут со трансмитерот

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Ама и цената е различна. Јас го платив 12 долари, а воа кај тебе на линкот е 29 :)

16 и нешто ситно беше кога го нарачав, која му е и реалната цена. Сеа бесни глисти глумат нешто...

Отсутен Zile

• Легенда
  • Плинаш!!!
Немора, кај мене радиото е од осумдесетите. Музика пушташ од телефонот кој го поврзуваш преку блутут со трансмитерот
Аха ок фала!

Отсутен KiKoOoOoOoO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113
гледам на ebay.com има и roidmi 3s за 12-15 eur, а на сајтот на xiaomi неможев ниту за еден да најдам инфо.како да бидам сигурен дека нема да купам некое срање? :)

Од официјалната страна ќе те пренасочи во Gearbest продавницата, јас го порачав од таму. А имаш и на fasttech.com, разговарав на меил, ми рекоа дека се оригинални и дека гарантираат за нив.

Колку што се забележува од слики, 3s нема микрофон.
Исто така 3s не постои на официјална страна на roidmi.
Епа 2ѕ е и моето, 3ѕ нема на официјалната да, гарант некоја копија е, или каснат со страната. Им пишав јас, кси кажав тоа што имав, ми рекоа само пробувај со други станици - фала што ми кажавте :)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
Си купив денес од Солун, -35мм

и сега ми е страв да ги пробам, после претходното неубо искуство со Vogtland - от  :-\  ::) Недела ќе се монтираат.

п.с голема препорака од мене за www.mytoutou.gr.... дечкото испадна многу фер одкако не најдовме начин да му уплатам 30% аванс онлајн за да ја направи порачката од Германија и одкако му кажав дека ќе одам до Солун само за тоа да му дадам аванс, се понуди да ги порача спиралите на поверење и за една недела ги имаше во продавницата. Плус на сето тоа, денес се  понуди и остана подолго од работното време на продавницата, само за да ме почека да стигнам јас после работа да одам и да си ги земам и нормално доби големо заблагодарување и мало частење од моја страна, браво уште еднаш !

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Уште ако му ги вратиш сега!