Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чшпон?Шала на страна SynPower e од Valvoline.На местото на qwerty тастатура наместо:с кирилица е S латиницаѕ кирилица е Y латиницан кирилица е N латиницап кирилица е P латиницао кирилица е O латиницањ кирилица е W латиницаe кирилица е E латиницар кирилица е R латиницаКој IQ го имам за да дешифрирам...
druklagerot/lamela po moe. A mzoit i okolu kocnicite neshto
Во последно време забележувам звук како на стругање на метал и тоа кога паркирам рикверц во гаража или во град кога ептен бавно се движи и под кумплумг. Инаку возење во рикверц нема ништо при поголема туража.Што може да биде и нешто сериозно ли е?Sent from my iPhone using Tapatalk
abe mene mi svireshe ( ili ckripeshe) ko kje si na pola kuplung, e sega zashto 1-va ne bi svirelo, e*em li ga zashto a ne deka ne moze i kocnicite da se.
Цитат: Charlie на 06 Февруари 2024, 09:58:36 amВо последно време забележувам звук како на стругање на метал и тоа кога паркирам рикверц во гаража или во град кога ептен бавно се движи и под кумплумг. Инаку возење во рикверц нема ништо при поголема туража.Што може да биде и нешто сериозно ли е?Sent from my iPhone using TapatalkДрук лагер ќе свири и во место, без движење на колата.Најверојатно плочки од кочници.Слично искуство имав со меганот, знаеше да зачкрипи при паркирање у рикверц додека лази колата. Отидов на сервис, ги зашмирглаа малку плочките на задните тркалаи го снема звукот.