Некој да ми предложи Volkswagen сервисер во Скопје да не се маткам до Тетово ко идиот? Голф 4 1.9 SDI со 380.000 км е, најмногу се слуша шкрипење кога проаѓам преку легнат полицаец, веројатно некоја гумица пуштила уље (не разбирам многу што е, само покушавам да објаснам). У Тетово мајсторот смени дел и пак продужи да си чкрипи после месец дена затоа што веројатно стаел дел од отпад.
Исто антифризот има светла виолетова боја наместо розе, што би можело да е сем да шибнал некој мајстор зелен антифриз унутра?
Колата е тапа и тропа у кабина баеѓи и е доста гласно, ама барем механичкиот дел да функционира добро е доволно за мене.
Колевски, Митревски, Др. Ауто (Саше или како се викаше, позади Топ Трејд бензинската.
Бев кај Саше (Др. Ауто), закажав, ми заврши работа, стави делови и течности саглам ко шо рекол Господ. Културен, учтив, брзо одговара на телефон/пораки, му поставив милион прашања и све ми одговори и објасни. Фала ти на препораката
@velestrumf, конечно најдов VW сервисер во Скопје. Ќе си продужам кај него на сервис, супер сум задоволен.