Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
1.9 VW BXE/BLS-код на мотор,ги бива?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bev deneska kaj Ferber za proverka na prednica i mi kaza deka predna letva ima luft toa za sreduvanje ke kosta 13.000den,predni krtatki sponi se gotovni,i drzac za motor e skrsen,i cauri na zaden trap.Se to toa iskoce 23.000 denso rabotna raka i sve pisano nagoreKolku seriozni se Ferber servis dali da idam i na dr mesto ?
После 300ккм.
Цитат: riki_staff на 05 Октомври 2023, 21:58:44 pm1.9 VW BXE/BLS-код на мотор,ги бива?Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkНе. БеИксЕ му летаат клипначи низ блок. БЛС е само со ДПФ и е многу кекав и слаб на брегаста и на уљена пумпа.
2.0TDI 😊Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 06 Октомври 2023, 16:19:38 pm2.0TDI 😊Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkНаводно 2006-2010 не ги бива. Јас лично не сум имал проблем со BMR 170TDI PD ама ете луѓе се жалат.
Ке ја искористам ова тема, дали некој знае каде да се најде капаче за прскалката на фарот? Се работи за Opel Mokka 2014.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Пд мисла се нај добри, така уствари се прославија. А и самиот ПД систем е доста издржлив према тоа што су глеал јутубиња.