Фала на сите за поддршката, значи многу.
што се однесува до моторот, многу пари ми отидоа на фарбање, така да моторот ќе причека малце, али секако ќе се зима 1.3 65ка со надеж и замисла да се среди како на Андреј белградската то јест да се проба да се дигне на 80-90 коња, али тоа отом потом
што се однесува до појачањата, околу кошот и внатре(не цела) нема да се шприца црвена, само деловите што се гледаат, другото ќе се шприца црно(деловите што не се гледаат што се под теписон и панелите, коа ќе дојде ред да се мења моторот ќе се појача и ќе се помине само внатрешниот дел со црвена и кошот, пошто ја мислам дека и нема да биде некој проблем да се дофарбува внатре, мислам дека нема ни да се познава многу многу дека е нахнадно дофарбувана.
Edno prasanje: Gledam deka ste krpele pozadi kaj sto se strafat branicite. Ste staile novo parce ama celite skapanici ostanale ispod noviot pleh. Zosto? Nemozevte da go isecete toa? Greota e vaka da go rasturis koliceto a da ostavis tolku vidliv skapan del.
Ajde da e nedostapno pa da go tretiras hemiski ama ova e "na masa do rakijata"... Dokolku ne e farbana kolata zemi prepravi go toa da ne te boli glava vo idnina.
површински слој е фатено, не е скапано, не сум бил деновиве да видам внатре што напраил, мада мислам дека го има фатено и средено деновиве и тоа
Фабричките седишта во каква состојба ти се?
фабричките седишта предните и не се у некоја лоша состојба, предното шоферско има скинат федер, иам федер треба само да му се стави, а и предните и задните седишта имаат некои жути флеки, делуваат ко рѓа тоа од што предходно имаше навлаки и изглеа изгорел сунѓерот па се залепил, во потрага сум по некои фини седишта налик на кадички или рИкарДото од свифт гти.
треба да се набават механизми за цел прозор за напред со нов тип ретровизори 45 евра беше механизам со стакло и со ретровизор за една страна мислам дека, али како што кажав најбитно ми е да искочи од комора па набавката на деловите и средувањето на фабричките лека полека до летово со мерак ќе се праи, не ја брзам така да најверојатно до лето ќе седи во гаража и ќе се склапа. Имам голем список, милион замисли и еден куп слики со идеи што и како, што почна у последно време и глава да ме боли од многу мозгање комбинации хаха али слатки маки се, полека полека ќе го биде како што треба