Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: VLATKO Џентлменот на 22 Април 2015, 00:14:59 amMене на Андреј југацов највише мерак ми прај (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ја мислам дека е мање више истото само друга боја хахаха Цитат: Dimitar на 22 Април 2015, 00:30:49 amДругар ај ако може точно да ми пратиш слика од кој Ајакс користеше.Мислам дека се повеќе типови па да не промашамАјакс кристал клин тој проѕирниот што е за прозори бришење, еве сликаhttp://www.supermarketcy.com.cy/sites/default/files/styles/product-image/supererp/products/007120_7EADEC.jpg?itok=5S9yQSvU
Mене на Андреј југацов највише мерак ми прај (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Другар ај ако може точно да ми пратиш слика од кој Ајакс користеше.Мислам дека се повеќе типови па да не промашам
шалтаблата уште не ми е исчистна, имав фрилендер со кремаста шалтабла и неа ја правеше стакло, оваа ќе ја перам со прашак за алишта, не ми се трља мн мн со крпа хахаиначе во потрага по две предни крила и шоферска врата и мајстор што ќе го среди и искорегира сите фалинки и кородирани делови, изолацијата најверојатно нема да се вади сеа за сеа поради тоа што за малце лом ќе се направев ради таа изолација со стариот хахаха