Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Газдата е роднина на моја блиска личност и затвори бидејки плаќаше кирија од 90000 денари.
Свашта. Ако утре си приморан да го затвориш салонот за мебел (пу пу скраја да е), до квалитетот на производите ќе биде?
Цитат: achtung на 29 Мај 2014, 19:04:55 pmГаздата е роднина на моја блиска личност и затвори бидејки плаќаше кирија од 90000 денари.Да не треба да има уште една 0 и да биде 900.000, бидејќи 1.400 евра не се воопшто многу за таква локација.Цитат: velestrumf на 29 Мај 2014, 18:50:35 pmСвашта. Ако утре си приморан да го затвориш салонот за мебел (пу пу скраја да е), до квалитетот на производите ќе биде?Епа таман работа да имам цело време рекламации кај ќе ми биде крајот.Ќе треба да работам само за царина и ДДВ.Квалитетот според мене е фактор број еден дали ќе успееш или пропаднеш.
Се приклучувам кон прашањето. Еве, не мора да работи и во недела, ама нека има добар бурек.Одамна не сум јадел добар бурек, од кој после не ме утепуваат киселини следните 24 саата.
Добар е во кај млечен во таа на кошот. Е сеа не е одличен. Добар е исто и во Круна во Кисела Вода.Да се пофалам сега само што изедов пола кило пилешки крилца печени со ворчестер сос и помфрит. мх мх мх