Автор Тема: Храна  (Прочитано 1376456 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Одг: Храна
« Одговори #600 на: 14 Март 2012, 09:33:57 am »
Постиш трета недела? Зошто?

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #601 на: 14 Март 2012, 09:44:09 am »
п.с Марјанот,како оди постот пријателе? ;) ;D

Издржав една недела. Неможам повеќе и без јадење и без спиење, премногу ми доаѓа. Ќе ја постам и последната недела, па здравје друга година комплет :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #602 на: 14 Март 2012, 12:46:30 pm »
Постиш трета недела? Зошто?

Великден.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #603 на: 14 Март 2012, 14:57:38 pm »
Ajde uste nekoj den ke odam vo dzungla da apnam troa egzotika. Ovoj pat moze da e glusec na skapa (od tie debelite) ili pak nekoe Okapi (zivotno pred istrebuvanje).... Edvaj cekam..

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #604 на: 14 Март 2012, 15:18:39 pm »
@Tome-Colt, ова не ти требаше :):):)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #605 на: 14 Март 2012, 19:08:24 pm »
Да видам колку се издржливи, јас си кажувам отворено дека неможам ни 3 дена да постам :))
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #606 на: 14 Март 2012, 20:33:18 pm »
@Tome-Colt

otidov jas vo kafana,slikava me natera :) vo srma sum koj saka neka doagja :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #607 на: 17 Март 2012, 15:16:45 pm »

;D

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #608 на: 17 Март 2012, 15:32:16 pm »
Глеаш за цена не ми текнува ама убава пастрмајлија имаа, порано вртеа некои муабети дека било борделче тоа ама колку е точно незнам.
Не сум приметил такви бордел објекти,поготово што цела фамилија со се деца се ангажирани во работата.
Меѓутоа, никогаш не вели никогаш, се може да те изненади.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #609 на: 17 Март 2012, 21:48:56 pm »

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #610 на: 18 Март 2012, 10:10:26 am »
Искрено, не знам што се палат Американциве на стек толку многу ...

Ај разбирам морска храна јастог ракчиња, ама со ова стеков на мал мозок ми седнаа ..

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6213
  • 69
« Одговори #611 на: 18 Март 2012, 10:17:40 am »
А англичанине што јадат бифтек и тоа "red" односно жив, живи им е*ам...Сакаат крваво месо, живо...Коа беф у Италија ми се згади и јадење и пиење и све...И тоа јас јадев медиум...Го кревам мевцето, капе крв од него...Викам да ти се изнае*ам у јадењето...Си каснаф паста, колку да не умрам...
Нареден ден поучен од ред и медиум, викам денес ги поебаф, нарачуем Well Done....Носење комнобарон коцка ќумур...Збрцуем виљушка, исто како коцка ќумур коа ке скршиш на пола...Ништо викам, ми пропадна и ова јадење, ме поеба конобарот пак...И уствари сватив дека треба да јадам у кинесни ресторан, у најскапани и најефтини азиски сендвичари, а тоа рестораните нек си примаат гости од европска унија и остали срања...
:)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #612 на: 18 Март 2012, 11:27:08 am »
Мене потпуно иста ситуација ми се деси у Франција !

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18029
« Одговори #613 на: 18 Март 2012, 11:44:51 am »
Во Прага на екскурзија ми се смееја што нарачав печени компири наместо месо. Од ресторанот најаден излегов само јас, другите што нарачаа месо едвај 3 пати каснаа.
Изглеа само ние знаеме како да спремаме свинско...

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #614 на: 18 Март 2012, 15:16:19 pm »
А англичанине што јадат бифтек и тоа "red" односно жив, живи им е*ам...Сакаат крваво месо, живо...Коа беф у Италија ми се згади и јадење и пиење и све...И тоа јас јадев медиум...Го кревам мевцето, капе крв од него...Викам да ти се изнае*ам у јадењето...Си каснаф паста, колку да не умрам...
Нареден ден поучен од ред и медиум, викам денес ги поебаф, нарачуем Well Done....Носење комнобарон коцка ќумур...Збрцуем виљушка, исто како коцка ќумур коа ке скршиш на пола...Ништо викам, ми пропадна и ова јадење, ме поеба конобарот пак...И уствари сватив дека треба да јадам у кинесни ресторан, у најскапани и најефтини азиски сендвичари, а тоа рестораните нек си примаат гости од европска унија и остали срања...
:)

well done = black man steak ..

кога веќе треба да јадам такво нешто, секогаш го барам најмекиот стек, некако има, каков таков ВКУС ...