Автор Тема: Храна  (Прочитано 1233007 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Одг: Храна
« Одговори #330 на: 14 Декември 2011, 01:01:35 am »
Фаланга јаде .......... РИБЕШКО !! ;D ;D ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #331 на: 14 Декември 2011, 02:07:15 am »
Дечки, пред мене има две пакувања туна од по 185гр, цел лимон исцеден, прилично голема количина црн бибер, четвртинка р’жан леб и голема чаша од 3 децилитри Кавадарка.

Пуштам сега random епизода од Southpark, го завршувам денот најаден и во кревет...

Ви посакувам пријатен ден утре..... њам њам њам

Ти ќе ми бидеш учител по релаксирано живеење. Респект за Саут Парк, ретко кој човек над 22 години може да ги поднесе, а уште помалце редовно гледа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34291
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #332 на: 14 Декември 2011, 10:16:40 am »
Дечки, пред мене има две пакувања туна од по 185гр, цел лимон исцеден, прилично голема количина црн бибер, четвртинка р’жан леб и голема чаша од 3 децилитри Кавадарка.

Пуштам сега random епизода од Southpark, го завршувам денот најаден и во кревет...

Ви посакувам пријатен ден утре..... њам њам њам

Ти ќе ми бидеш учител по релаксирано живеење. Респект за Саут Парк, ретко кој човек над 22 години може да ги поднесе, а уште помалце редовно гледа.
Важи синко ќе ми биде чест.
Иначе јас после 22 години и почнав да ги гледам Саутпарк. Сите епизоди без исклучок ги имам гледано по најмалку два пати а некои и повеќе (како на пример Make love not Warcraft).

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #333 на: 24 Декември 2011, 21:01:59 pm »
Па да јадете торта на гости.

Not a valid youtube URL

Присутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4019
« Одговори #334 на: 24 Декември 2011, 21:20:17 pm »
^Тоа ти е стар бабински трик.

Ептем добар блог:
http://www.sitnoseckano.blogspot.com/
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #335 на: 10 Јануари 2012, 12:26:25 pm »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9225
« Одговори #336 на: 10 Јануари 2012, 12:29:40 pm »
Ako ne ste  bile da odote na zabji bataci vo saraj kaj vase. A i se sto ima mu e fantastocno vkusno i domakinski napraveno

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #337 на: 10 Јануари 2012, 12:32:41 pm »
Ako ne ste  bile da odote na zabji bataci vo saraj kaj vase. A i se sto ima mu e fantastocno vkusno i domakinski napraveno

Уште една препорака од мене за кај Васе :) Со чоекот се спријателивме доста добро - поради храната и односот што го нуди - ем комши преку вардар и треска ми е :) Ако не сте кејфлии за батаци, пробајте го бифтекот и џигерот - нема да се покаете. Во лето, не ја пропуштајте салатата со скопски(шишевски) јабучар :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #338 на: 10 Јануари 2012, 12:41:31 pm »
Ako ne ste  bile da odote na zabji bataci vo saraj kaj vase. A i se sto ima mu e fantastocno vkusno i domakinski napraveno
Локација те молам. Фала.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #339 на: 10 Јануари 2012, 12:49:49 pm »
еј дени тоа од дома кога ке одам, imageshack од работа јок, web site blocked by your organisation ;D

Практично ова е во Приватна куќа на Главната улица веднаш до Новата Сала што им ја направија, ама попладне ке ти ставам   слика од google maps

Уште една препорака од мене за кај Васе :) Со чоекот се спријателивме доста добро - поради храната и односот што го нуди - ем комши преку вардар и треска ми е :) Ако не сте кејфлии за батаци, пробајте го бифтекот и џигерот - нема да се покаете. Во лето, не ја пропуштајте салатата со скопски(шишевски) јабучар :)

јас мислам се што имам пробано кај него е фантастично вкусно

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #340 на: 10 Јануари 2012, 12:52:17 pm »
Ај може Симо ќе изреагира со мапица за локација до тогаш. Да се најде, добро ресторанче никогаш не е на одмет! :) (за твое добро, научи да користиш проксиња за на работа) ;D За да не ти забрануваат некои како јас што им забранувам. :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #341 на: 10 Јануари 2012, 12:54:41 pm »
Ај може Симо ќе изреагира со мапица за локација до тогаш. Да се најде, добро ресторанче никогаш не е на одмет! :) (за твое добро, научи да користиш проксиња за на работа) ;D За да не ти забрануваат ствари некои како мене. :)

мене и од ова што сум на carclub ми е шубe прибидејки тука се се снима ама ебем му... ;D

до сега никој не ми рекол ништо

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #342 на: 10 Јануари 2012, 13:00:51 pm »
Ај може Симо ќе изреагира со мапица за локација до тогаш. Да се најде, добро ресторанче никогаш не е на одмет! :) (за твое добро, научи да користиш проксиња за на работа) ;D За да не ти забрануваат некои како јас што им забранувам. :)

Дрш координати за гугл мапс: 41.998071,21.326828

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #343 на: 10 Јануари 2012, 13:04:49 pm »
Imav telefon od coekot ke go najdam ke ti pratam

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер