Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 21 Февруари 2024, 21:21:53 pmМоре тие од Мал Одмор и јас ги памтам дури. На времето, во Свети Николе имав јадено добра пастрмајлија.Исто така на времето, во ресторанот МКЦ, ја имав јадено веројатно најдобрата пастрмајлија во Скопје.Од Свети николе немам пробано, исто ги фалат и Пробиштип.. Скопје само верона е океј(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Работно) Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Море тие од Мал Одмор и јас ги памтам дури. На времето, во Свети Николе имав јадено добра пастрмајлија.Исто така на времето, во ресторанот МКЦ, ја имав јадено веројатно најдобрата пастрмајлија во Скопје.
Битолчанец, а со чкембе чорба стои така/така? Јаооо Додека сме на храна. Кажете дуќан/месара/грснап, за добра кубасица. Досега пробани се сите 4 типа од стокомак. Чист прашок се.
Ако ве носи патот во Прилеп, да си купите од кај Врце, нема утка.
Може да препорачате месара низ Аеродром каде што има добри колбаси? Досега немам зачекано убави колбаси, ко без вкус ми се некако. Од Андреа немам купено, треба да се проба. Која му е цената @zeroSignal , обично повисоки цени држат таму.Ако ве носи патот во Прилеп, да си купите од кај Врце, нема утка.