Автор Тема: Фарбање кров во црна сјајна боја, да добие изглед на сончев кров...  (Прочитано 15012 пати)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3039
Колку само за информација ова ми е желба за во иднина...сакам на фиестава моја кровот сјајно црн да го направам http://img521.imageshack.us/img521/9603/dsc01895p.jpg ...таков...сега не знам дали е тоа карбон ама по мој поглед колку што можам да забележам не е...дали тоа се фарба или се става некоја специјална фолија ? И колку би чинело еден таков потфат да се направи...прашав и во една тема на еден член тука заборавив како се викаше :D (со портокалово гранде пунто) падна муабет за фарбање на бандажи па ај да не му ја спамувам темата и тука да си прашам, каде/колку...Благодарам однапред :D

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9193
  • Аstra la vista baby !
Јас имав пишано за тоа црн кров...
Можиш да го фарбаш или за го залепиш со црна сјајна фолија...
Таква фолија можеш да најдеш кај тие што се занимаваат со затемнување стакла, лепење карбон фолија итн...
Цена отприлика 1000 ден.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
Можеш и да го исфарбаш кровот, и да ставиш фолија. Лично, јас би ставил фолија, пошто ако не изгледа убаво/по мерак, секогаш можеш фолијата да ја извадиш без никакви последици.

Отсутен Bojan j

• Сениор
Топ, и после таа може да се извади така ? Има кај пријателиве Дог? И знам дека ти пиша заборавив како се викаше,многу необично име имаш :D

Отсутен Bojan j

• Сениор
Ете го и одговорот во исто време сме пишале...топ тоа мора да се среди

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
Дог секјурити, Новус итн... мислам дека би требало да прават таква работа ;)

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 170
Еве со карбон како би изгледало

"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Отсутен Bojan j

• Сениор
Не сакам карбон, сакам сјајна фолија некако попривлечна ми е...зашто има лајсни на вратите напред ќе ставам малку хромирани лајсни исто и позади има...и кога ќе направам со сјајно горе има да сија...и бандашите да најдам некој поволен да ми ги среди како што сакам,темно сиви...топ...ценам мислење сепак :D

Отсутен goki

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 170
"Every time I press one of these black controls, labelled in black on a black background, a little black light lights up black to let me know I've done it."

Отсутен Bojan j

• Сениор
Тоа е тоа, фала...башка и бојава е слична на мојата, мојата е посветло плава...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Сите Фиести што ги стававте се спуштени колку - толку, и изгледаат преубаво. Мислам дека и за тоа треба да размислиш :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Аstra la vista baby !
btw: Црно кровче најдобро оди со затемнети стакла ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
btw: Црно кровче најдобро оди со затемнети стакла ;)
Нормално. За да личи дека е стакло.

Отсутен Bojan j

• Сениор
Полрка полека нормално дека и тоа ми е во план...сакам ова прво зашто и не е толку скапо па моментално можам да си ги направам тоа задоволство...а за спуштањето,не се разбирам многу, можно е да се потспушти без да се купи дополнителна опрема ?

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Не е препорачливо али може,кинење спиралите
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)