Автор Тема: Фарбање кров во црна сјајна боја, да добие изглед на сончев кров...  (Прочитано 16039 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Викаш дека покривниот лим држи на цврстина? Не го прават тоа трите шини (напред, среде и на крај)?

А зашто сите коли тогаш не ги прават без лимен кроф, а знаеш дека кабриолетите, се допунски појачани ?

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17840
Кога го мењавав тапацирот на колата, имаше три шини, ја мислам дека тие ја даваат цврстината на колата. За кабриолетите знам, освен што се дополнително зацврстувани, се и потешки од hardtop верзиите.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9320
abe ako go iseces krovot ja eba kolata :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ако има шини, не за џабе, ако се чукне некоја кола, ја гледаат на кров дали е прекшрена...

А биди сигурен дека за кратко време ке попушти ке се собере... ако ја грабнеш да аздисуваш со нејзе...

Отсутен Ceki..VW

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
Ako moze informacija da dade nekoj koj raboti so foliive sakam da mu stavam na moeto polo9n.
Blagodaram odnapred

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55148
  • Махер
Побарај Van Johnson по форумов, и кажи што си направил - зошто и јас сакам.

Отсутен Tuning

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 126
za farbanje treba poseban tehnika sto e malce p o specificna i lakerite vo mk dali ja znaat site ne e samo da se ofarba tuku sloj po sloj crnata boja da izgleda kako vo dlabocina i togas se dobiva toj staklo efekt

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3052
Купена фолија, уште да се наканам да ја залепам... Кај да најдам таква силиконска гума?
Некој да помогне ? :)

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
за ова фолија некоја алфа 145ка црна некој да не може да најде на слика ме интересира како изгледа...

Отсутен ZombieMK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
за ова фолија некоја алфа 145ка црна некој да не може да најде на слика ме интересира како изгледа...
Темна боја ти е колата и незнам колу ќе изгледа убаво... го немаш тој контраст како кај бела/светла кола... =)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
мислам дека нема да стои на алфата,многу подобро стои на коли со заоблен кров

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 966
Купена фолија, уште да се наканам да ја залепам... Кај да најдам таква силиконска гума?
Некој да помогне ? :)
што фолија зема?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3052
Се откажав веќе :) Друг пат...

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
Темна боја ти е колата и незнам колу ќе изгледа убаво... го немаш тој контраст како кај бела/светла кола... =)

баш ради тоа мислев зашто нема да се приметува дека е фолија...:)

мислам дека нема да стои на алфата,многу подобро стои на коли со заоблен кров

да да за ова си у право...:)

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
Кажете ми места каде може да купам и наместат сјајнава фолија и цена отприлика?