Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прајте што ќе прајте, глејте да не врне. За Маврово 2 саата ја гланцав у темница и само што стигнавме заврна
Цитат: RikiRulz на 17 Септември 2011, 20:53:44 pmЦитат: ViksaSk на 17 Септември 2011, 19:30:48 pmРики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све+1Пак ќе се сложам со тебе .
Цитат: ViksaSk на 17 Септември 2011, 19:30:48 pmРики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све
Рики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?
Цитат: DareBmw на 17 Септември 2011, 21:13:06 pmЦитат: RikiRulz на 17 Септември 2011, 20:53:44 pmЦитат: ViksaSk на 17 Септември 2011, 19:30:48 pmРики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све+1Пак ќе се сложам со тебе . Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!Zemis povece pari...skapo ogin!
Цитат: Sportex на 17 Септември 2011, 22:08:17 pmЦитат: DareBmw на 17 Септември 2011, 21:13:06 pmЦитат: RikiRulz на 17 Септември 2011, 20:53:44 pmЦитат: ViksaSk на 17 Септември 2011, 19:30:48 pmРики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све+1Пак ќе се сложам со тебе . Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!Zemis povece pari...skapo ogin! Не требаат пари , ќе земеме ние пипер , патлиџан , пинџур , месо , грав се што треба ..
Цитат: DareBmw на 17 Септември 2011, 22:13:02 pmЦитат: Sportex на 17 Септември 2011, 22:08:17 pmЦитат: DareBmw на 17 Септември 2011, 21:13:06 pmЦитат: RikiRulz на 17 Септември 2011, 20:53:44 pmЦитат: ViksaSk на 17 Септември 2011, 19:30:48 pmРики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све+1Пак ќе се сложам со тебе . Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!Zemis povece pari...skapo ogin! Не требаат пари , ќе земеме ние пипер , патлиџан , пинџур , месо , грав се што треба .. Или папагалот твој ке го вариме во гравче
Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!Zemis povece pari...skapo ogin!
Цитат: Sportex на 17 Септември 2011, 22:08:17 pmEla si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!Zemis povece pari...skapo ogin! Den einai orea sto Ouranopoli re malaka! Malakes, elate sto Sarti! Pameme sto talasa na banio. Alla elate sto Kalhtea, pameme na gamo oreia kortisakia apo thn Skopia kai apo thn Ellada.
Цитат: ZilePunto на 17 Септември 2011, 11:16:34 amЛешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИмислим дека македонија пат ги отстрани дека биле нелегално поставени,ама не сум прошол за да кажам со сигурност
Лешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИ
Цитат: Dule_ на 17 Септември 2011, 11:33:09 amЦитат: ZilePunto на 17 Септември 2011, 11:16:34 amЛешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИмислим дека македонија пат ги отстрани дека биле нелегално поставени,ама не сум прошол за да кажам со сигурност Не сеуште не се остранети, иако имаше најава за остранување. А и патот преку Јагуневцо не е нешто солиден али барем ги нема полицајците