Автор Тема: Следна екскурзија - локација?  (Прочитано 44776 пати)

Отсутен sase07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 547
Одг: Следна екскурзија - локација?
« Одговори #180 на: 17 Септември 2011, 21:44:33 pm »
Прајте што ќе прајте, глејте да не врне. За Маврово 2 саата ја гланцав у темница и само што стигнавме заврна  ;D ;D ;D
ne da zavrna isturi :)))))

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #181 на: 17 Септември 2011, 22:08:17 pm »
Рики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?

Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус  по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све
+1
Пак ќе се сложам со тебе . :)

Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!

Zemis povece pari...skapo ogin!  ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #182 на: 17 Септември 2011, 22:13:02 pm »
Рики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?

Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус  по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све
+1

Ela si Ouranopoli....em banjo...em bira...em vozis malku 400 km, macedono jugoslavo malaka...!

Zemis povece pari...skapo ogin!  ;D
Не требаат пари , ќе земеме ние пипер , патлиџан , пинџур , месо , грав се што треба .. ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #183 на: 17 Септември 2011, 22:19:38 pm »

Tака е, мене повеке ми е да си седам со другариве муабет смешки него да возам 3-4 саати и недај боже се заебе времето и пак назат... а и плус  по топлово во еден правец да акам по 3-4 саати не фала јас не акам... ако идеме веке километража дај боље да идеме до парајлија... 250 км е од тука у еден правец... и да спиеме и све... да се исплати и возење... и све
+1

Не требаат пари , ќе земеме ние пипер , патлиџан , пинџур , месо , грав се што треба .. ;D

Или папагалот твој ке го вариме во гравче :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #184 на: 17 Септември 2011, 22:24:33 pm »

+1

Или папагалот твој ке го вариме во гравче :)
Хахаха ме потсети сега се изнасмеав . Не бе не го варам веќе , ама искрено ми беше во план .. :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #185 на: 17 Септември 2011, 22:26:28 pm »

Den einai orea sto Ouranopoli re malaka! Malakes, elate sto Sarti! Pameme sto talasa na banio. Alla elate sto Kalhtea, pameme na gamo oreia kortisakia apo thn Skopia kai apo thn Ellada.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • К’мет
« Одговори #186 на: 17 Септември 2011, 22:29:07 pm »
Πώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όπως αν χρειάζεται να συμπυκνωθεί κλήση
;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #187 на: 17 Септември 2011, 22:30:24 pm »

Den einai orea sto Ouranopoli re malaka! Malakes, elate sto Sarti! Pameme sto talasa na banio. Alla elate sto Kalhtea, pameme na gamo oreia kortisakia apo thn Skopia kai apo thn Ellada.

Транслејт плис...! ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #188 на: 17 Септември 2011, 22:34:17 pm »
Го видов A ЕС ИКСОТ ;D ;D ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #189 на: 17 Септември 2011, 22:34:25 pm »
Не е убаво во Уранополи бе „пеер“! „Пеери“, дојдете во Сарти! Идеме да се бањаме во морето. Или дојдете во Калитеа, идеме да ду*име убави девојки од Скопја и Педерција.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #190 на: 17 Септември 2011, 22:38:30 pm »
Nisto od ova ne biva stom zaminavte vo grecko...

@ Rikiiiiii-daj ne tupi :) , neli forumov e povrzan so koli, zosto da ne se izvozi nekoja trasa??? Ili imas vo plan site da ne casti MVR vo kafana???
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #191 на: 17 Септември 2011, 23:55:29 pm »
Ели, што направив јас...

Само сум реален....

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
« Одговори #192 на: 18 Септември 2011, 02:09:40 am »
Лешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИ

мислим дека македонија пат ги отстрани дека биле нелегално поставени,ама не сум прошол за да кажам со сигурност
Не сеуште не се остранети, иако имаше најава за остранување. А и патот преку Јагуневцо не е нешто солиден али барем ги нема полицајците

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #193 на: 18 Септември 2011, 02:26:15 am »
Лешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИ

мислим дека македонија пат ги отстрани дека биле нелегално поставени,ама не сум прошол за да кажам со сигурност
Не сеуште не се остранети, иако имаше најава за остранување. А и патот преку Јагуневцо не е нешто солиден али барем ги нема полицајците

Да бе... ние форумули возиме заборавив...

На сите нас, колите ни се спуштени во прописни граници... затоа ве молам, без изводење...

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #194 на: 18 Септември 2011, 02:30:53 am »
На Банзаи Интеграта е најпрописно спуштена. Дури до земја! :D