Автор Тема: Следна екскурзија - локација?  (Прочитано 44766 пати)

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
Одг: Следна екскурзија - локација?
« Одговори #150 на: 17 Септември 2011, 10:31:40 am »
А да си се собереме пред Борис некој викенд, мислам најубаво ке биде

Љубам врвен ентузијазам... Особено пошто екскурзиите се наменети за да праиме вожња, а богами до Борис иам многу... Ако идам преку Делчево, па Струмица, Дојран, назад накај Пробиштип, преку Ресен, Кичево, да му пуштам поздрав на JoveVW, па низ Ѓорче, Драчево, Визбегово, и на паркинг пред Борис...

Може :)
Веле нема проблем за мене, и јас ке ти правам друштво за до борис низ цела Македонија, ама гледам во погорните постови ја прошетаа цела Македонијасо муабетите. И најлошата работа јадењето го ставаат на прво место. Алоооооооо ова не е форум за храна, ова е форум за коли и вожњата и дружбата треба да ни бидат во прв план.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #151 на: 17 Септември 2011, 10:43:56 am »
M a v r o v o.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3039
« Одговори #152 на: 17 Септември 2011, 11:09:04 am »
Abe koj ke vi prai Jadenje za 30 dusi vie normalni li ste!? Ke umreme od glad ako pravime piknik! Da si sednam da si naracam polkilo meso, kako covek... Ke se isponacukaat site ako nema hrana na toni! A i toni moze da ne dojde! :)

Tака бе Дени, така... фала богу :))) немој што мисли совесно :))))))))))

Иначе го замолувам Џиџи, да каже за манастирот тој што е во близина на лешок

има и слики да видите како е
http://www.facebook.com/pages/Manastirski-Restoran-LESOK/242533263973

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7998
  • Плинаш!!!
« Одговори #153 на: 17 Септември 2011, 11:16:34 am »
Лешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИ

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1083
« Одговори #154 на: 17 Септември 2011, 11:29:34 am »
Лешок е многу убаво, само има неколку проблеми. Прво ако одиме сабота или недела, нема шанси во ресторанот да најдеш место за двајца а каму ли за 30 души. А и нема шанси да резервираш затоа што нонстоп има свадби. Втора работа од тетово до лешок има најмалку 15 легнати полицајци и тоа од асфалт и се многу големи. Кога фака мојата кола на нив, што да кажам за спуштените возила на форумов. Инаку местото е ТОПОВИ
па имате друг пат без легнати полицајци, преку желино и јегуновце.....

Отсутен Dule_

• Сениор
« Одговори #155 на: 17 Септември 2011, 11:33:09 am »

мислим дека македонија пат ги отстрани дека биле нелегално поставени,ама не сум прошол за да кажам со сигурност

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #156 на: 17 Септември 2011, 15:15:40 pm »
Не реков лешок, туку во близина на лешок, значи тетовскиот крај...   Џиџи ми го кажа еден друг манастир мислам,  и кажа многу е убаво... за мерак било... онака... имаш голем паркинг, ресторан и плус скара... сам да си правиш... ако сакаш...

Е сеа мене пример не ми одговаа некаде ... у вукојебина да идеме... во некоја пустелија и да возиме по 3-4 саати во еден правец... дека ебате таквиот излет... за 2- саати тамо, и ај пак назат... сакам да идеме некаде поблиску, за да мозе повеке време да си поминеме заедно... а не времето да ни помине во возење...

Ако сака, некој да се вози... нема проблем, следната недела идам за загреб, па ке му дадам кола да вози...

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6220
« Одговори #157 на: 17 Септември 2011, 16:14:46 pm »
nemora do lesok da idete,vo Siricino ima ubav restoran.

Отсутен Dule_

• Сениор
« Одговори #158 на: 17 Септември 2011, 16:47:39 pm »
Не реков лешок, туку во близина на лешок, значи тетовскиот крај...   Џиџи ми го кажа еден друг манастир мислам,  и кажа многу е убаво... за мерак било... онака... имаш голем паркинг, ресторан и плус скара... сам да си правиш... ако сакаш...

Е сеа мене пример не ми одговаа некаде ... у вукојебина да идеме... во некоја пустелија и да возиме по 3-4 саати во еден правец... дека ебате таквиот излет... за 2- саати тамо, и ај пак назат... сакам да идеме некаде поблиску, за да мозе повеке време да си поминеме заедно... а не времето да ни помине во возење...

Ако сака, некој да се вози... нема проблем, следната недела идам за загреб, па ке му дадам кола да вози...

друг манастир е во беловиште има паркинг голем,неколку ресторани,базен,и во манастирот има клупи ако некој сака сам да прави скара.од тетово има околу 25 км.еве неколку слики

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #159 на: 17 Септември 2011, 17:53:55 pm »
Cв.Јоаким Осоговски, Крива Паланка, а успат до Етно Село ;D
Има горе ресторан, брза и квалитетна услуга ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #160 на: 17 Септември 2011, 17:57:43 pm »
Неонка...

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3950
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
« Одговори #161 на: 17 Септември 2011, 18:16:10 pm »
дефинитивно БРЗА и КВАЛИТЕТНА услуга... :)

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #162 на: 17 Септември 2011, 18:26:50 pm »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #163 на: 17 Септември 2011, 19:21:27 pm »
Ми се свига Беловишта и Сиричино...

Тука би идел, на друго место ЈОК !

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #164 на: 17 Септември 2011, 19:30:48 pm »
Рики не е муабетот да се вози по 3-4 саати во правец муабетот е да има 1саат до саат ипол вожња највеќе во правец и да е највеќе 100-130км одалечено местото...инаку каде сакате таму али ја повеќе сум за настава у природа него ресторани али јбг не сум само јас тука не има многу па коа ќе дојде време ке гласаме и дискутираме башка што праиме драгот е на 2ри октомври?