Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Panda на 02 Септември 2015, 14:30:46 pmЦитат: AlenSK на 27 Август 2015, 12:37:10 pmЦитат: Panda на 26 Август 2015, 15:49:25 pmCcc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam Хахахха никако продавање, уште да ја спуштам и иста ко твојата ahahahha znaci ideme na poteskata opcija da gi kradam -.-hahahahha poleka sve ke si dojde na svoe mesto Cestitki za 1-voto mesto neka se mnozat samo Што е сигурно, сигурно си е хахахаахха иначе Kosei K1 Racing се бандашите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: AlenSK на 27 Август 2015, 12:37:10 pmЦитат: Panda на 26 Август 2015, 15:49:25 pmCcc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam Хахахха никако продавање, уште да ја спуштам и иста ко твојата ahahahha znaci ideme na poteskata opcija da gi kradam -.-hahahahha poleka sve ke si dojde na svoe mesto Cestitki za 1-voto mesto neka se mnozat samo
Цитат: Panda на 26 Август 2015, 15:49:25 pmCcc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam Хахахха никако продавање, уште да ја спуштам и иста ко твојата
Ccc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam
Драма....Хаубата од внатрешна страна да се префарба под хитно!Среќа што не се гледа овака...