Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ти фали само спуштање, тогаш ќе си дојде таман. Вака ми е ептен висока. Друго не ти ни треба за изглед, освен некој EK9 споjлер и липови.
Шо спирали се?
Цитат: Igor на 31 Август 2015, 21:23:40 pmШо спирали се?"Сечени"
фала Некои се изјасниа као што имаш ти што доби награда... сите имаат интернет нека пишат JDM Civic EK и нека видат како треба да изгледа една кола средена во Јапонски стил. Без спојлери, браници... и такви работи Ми фалат и мене уште неколку работи али ќе биде и тоа за брзо.
Цитат: Panda на 26 Август 2015, 15:49:25 pmCcc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam Хахахха никако продавање, уште да ја спуштам и иста ко твојата
Ccc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam
Цитат: AlenSK на 27 Август 2015, 12:37:10 pmЦитат: Panda на 26 Август 2015, 15:49:25 pmCcc..... znaci sekoj pat koga ke go vidam civic-ov me potseka na mojot Alen (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Panda(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Civic-ov e ubav,ali poubavo e vo zivo A ako si za prodavanje na P1 kazuvaj odma da ne gi kradam Хахахха никако продавање, уште да ја спуштам и иста ко твојата ahahahha znaci ideme na poteskata opcija da gi kradam -.-hahahahha poleka sve ke si dojde na svoe mesto Cestitki za 1-voto mesto neka se mnozat samo