Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: deksa на 08 Јуни 2017, 08:04:44 amЦитат: Molec на 08 Јуни 2017, 07:44:28 amЗа кратки и долги...ќе сликнам споредба со обичниве.Која цена се овие Молец?Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk1800 едно пакување кое содржи 2хН7 и 2хW5W од carbox.mk во ШитиМол гаражата, а во feli-as.com ти се 1600 истите, али мене ми се брзаше вчера јбг.Денес ја носам да ми ги сменат...мислам дека BMW го имаат најглупиот систем за менување сијалици, за да сменам долги и позиција треба да се вадат фарови а за да се извадат фарови треба прво калници па преден браник...неверојатно...не дај боже да ти цофне негде на пат сијаличка.
Цитат: Molec на 08 Јуни 2017, 07:44:28 amЗа кратки и долги...ќе сликнам споредба со обичниве.Која цена се овие Молец?Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
За кратки и долги...ќе сликнам споредба со обичниве.
Цитат: Molec на 08 Јуни 2017, 09:24:51 amЦитат: deksa на 08 Јуни 2017, 08:04:44 amЦитат: Molec на 08 Јуни 2017, 07:44:28 amЗа кратки и долги...ќе сликнам споредба со обичниве.Која цена се овие Молец?Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk1800 едно пакување кое содржи 2хН7 и 2хW5W од carbox.mk во ШитиМол гаражата, а во feli-as.com ти се 1600 истите, али мене ми се брзаше вчера јбг.Денес ја носам да ми ги сменат...мислам дека BMW го имаат најглупиот систем за менување сијалици, за да сменам долги и позиција треба да се вадат фарови а за да се извадат фарови треба прво калници па преден браник...неверојатно...не дај боже да ти цофне негде на пат сијаличка.ама зошто побогу фарови/браници, нема ли вакви отвори кај тебе??[/youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hFQcsGtdjaY
Замисли да си кола и да ти вградат плин
уствари, колку што можам да приметам, немора цел браник, доволно е поткрилото да се извади и се е отворено и достапно за замена на сијалициали сепак, не дај боже да ти притреба на пат или ноќе
А толку може да биде едноставно, без да мора да се муља нешто посебно со дизајнот на светла и крила и поткрила: