Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: AUDI на 21 Март 2016, 21:41:32 pmОд Кавадарци од една продавница за плочки и санитарија,има избор од чисто бела,крем,бледо и темно сивкаста и накај кафено ми се чини.Овие денови кога ке ми стигне ќе прашам дали имаат нешто накај црвенкасто.Чекам да кажиш, сликни ако можиш и останатите бои ако одиш натаму
Од Кавадарци од една продавница за плочки и санитарија,има избор од чисто бела,крем,бледо и темно сивкаста и накај кафено ми се чини.Овие денови кога ке ми стигне ќе прашам дали имаат нешто накај црвенкасто.
колку е квадрат?
Цитат: martin_bt на 23 Март 2016, 01:52:40 amЦитат: AUDI на 21 Март 2016, 21:41:32 pmОд Кавадарци од една продавница за плочки и санитарија,има избор од чисто бела,крем,бледо и темно сивкаста и накај кафено ми се чини.Овие денови кога ке ми стигне ќе прашам дали имаат нешто накај црвенкасто.Чекам да кажиш, сликни ако можиш и останатите бои ако одиш натаму (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: gOJDO на 26 Март 2016, 00:25:48 amколку е квадрат?Метро на метро.