Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2103246 пати)

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #4020 на: 26 Март 2016, 21:18:16 pm »
Вратничките од елементите на кујната ке бидат на црвено. Плочките ке бидат чисто бели во кујната. Е сега во дневната како шо пишав погоре еден ѕид кај шо ке биди телевизорот сакам да го лепам со камен како од сликите погоре. Ама нешто барам на црвенко да мава да не дели од кујната. Ама тешко ко шо гледам, ке треба тапети да барам или некој плочки емитација на камен на црвено ако најдам. :)

Планирам нешто вака да изгледа кујната, само со бели плочки и бела работна маса. Нормално и малку потемна црвена боја.

Муеабетот беше дали има камен нешто слично на ова: ?

Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Присутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
« Одговори #4021 на: 26 Март 2016, 21:37:00 pm »
Делови за предница (спони, јабучици, гумици на балансштанга) заМазда 626 или МХ6 од каде да купам во Скопје ???
И некој добар мајстор во Скопје за да ми ги намести?

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #4022 на: 26 Март 2016, 23:20:24 pm »
Си купив Xiaomi Yi акциона камера заедно со водоотпорна кутија. Че го тестирам ње екскурзија.

Колку миљарди и од каде ? :)

Делови за предница (спони, јабучици, гумици на балансштанга) заМазда 626 или МХ6 од каде да купам во Скопје ???

Мега ауто партс, а за сервисер незнам нека кажат другите
No turbo, no fun :)

Присутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #4023 на: 27 Март 2016, 00:53:38 am »
Си купив Xiaomi Yi акциона камера заедно со водоотпорна кутија. Че го тестирам ње екскурзија.

Каде се наоѓаат???

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
« Одговори #4024 на: 27 Март 2016, 03:22:53 am »

Каде се наоѓаат???

Знам во Чаир и Капиштец(некој 20 метра од десна страна кога идеш од центар, пред малите семафори кај што беше згазено едно дете од туарег)

Хинт:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Одма после пнеуматик/мотоцентар
No turbo, no fun :)

Присутен godofspeed

• Редовен
« Одговори #4025 на: 27 Март 2016, 03:27:44 am »
Готово јасно ми е .....фала ви
Во понеделник одам да ги посетам

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #4026 на: 27 Март 2016, 03:37:18 am »
Се подновив деновиве со телефонче , без зборови презадоволен засега.. s6 edge + gold
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17607
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4027 на: 27 Март 2016, 13:38:07 pm »

Од hi.com.mk, редовна цена 5400 денара за камерата со една година гаранција, 1500 за кутијата. Битно ми беше да имам каде да се жалам ако се зезне нешто, и ради тоа бев спремен да платам икс денари плус од тоа што би платил на алиекспрес.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3083
« Одговори #4028 на: 27 Март 2016, 13:40:30 pm »
Паметно.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4029 на: 27 Март 2016, 14:02:41 pm »
Вратничките од елементите на кујната ке бидат на црвено. Плочките ке бидат чисто бели во кујната. Е сега во дневната како шо пишав погоре еден ѕид кај шо ке биди телевизорот сакам да го лепам со камен како од сликите погоре. Ама нешто барам на црвенко да мава да не дели од кујната. Ама тешко ко шо гледам, ке треба тапети да барам или некој плочки емитација на камен на црвено ако најдам. :)

Планирам нешто вака да изгледа кујната, само со бели плочки и бела работна маса. Нормално и малку потемна црвена боја.

Оди Горно Оризари кај постојката тука продаваат ваков камен види дали има таква боја.Инаку ваков камен исто има кога одиш од Штип за Радовиш покрај патот имам заприметено 2-3 фирми и се ми се чини дека имам видено црвен,али дали е толку црвен или не незнам...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55052
  • Махер
« Одговори #4030 на: 27 Март 2016, 14:15:17 pm »

Од hi.com.mk, редовна цена 5400 денара за камерата со една година гаранција, 1500 за кутијата. Битно ми беше да имам каде да се жалам ако се зезне нешто, и ради тоа бев спремен да платам икс денари плус од тоа што би платил на алиекспрес.
Камо видеа тест нешто?

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5076
  • The Spartan General
« Одговори #4031 на: 27 Март 2016, 15:24:38 pm »
Оди Горно Оризари кај постојката тука продаваат ваков камен види дали има таква боја.Инаку ваков камен исто има кога одиш од Штип за Радовиш покрај патот имам заприметено 2-3 фирми и се ми се чини дека имам видено црвен,али дали е толку црвен или не незнам...

Местото е точно на раскрсницата за исклучување кон Неготино. Таму нема црвен камен, има сив и жолт. (Освен нешто ако се нема сменето последните две години).
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #4032 на: 27 Март 2016, 15:25:52 pm »

Фала Мече и Луки, ке провериме :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14390
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #4033 на: 27 Март 2016, 16:11:00 pm »

Местото е точно на раскрсницата за исклучување кон Неготино. Таму нема црвен камен, има сив и жолт. (Освен нешто ако се нема сменето последните две години).
Има и подолу по патот кога одиш за Радовиш,памтам пошо стално кога одам за Радовиш одам преку Криволак,па кога ке слезиш долу на раскрсница одиш десно за Радовиш и по пат сум ги сретнувал од десна страна.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5076
  • The Spartan General
« Одговори #4034 на: 27 Март 2016, 16:16:47 pm »
Има и подолу по патот кога одиш за Радовиш,памтам пошо стално кога одам за Радовиш одам преку Криволак,па кога ке слезиш долу на раскрсница одиш десно за Радовиш и по пат сум ги сретнувал од десна страна.

Аууу да. Изумив. Кај Дамјан се овие. После Пилав Тепе (клисурата), на почетокот кај долни Дамјан. Е таму, не знам каков имаат. Јас сум бил само на овој кај раскрсницата за Неготино.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.