Сакам да си купам Pest Repeller – Апарат против инсекти од Топ шоп, па си викам чекај да прашам на автомобилски форум дали е ефикасен, дали делува ? Бидејки дома ни се појавија многу мравки, а на викендица имаме многу стршлени па можеби би ми помогнал (раид спрејови , коцки...итн се е пробано и не умираат). Може да дадите и некое предлог решение.
од топ шоп е pest reject и ефикасен е... потврдувам од лично искуство и кај мене и кај братот дома...
не брка комарци и муви, ако на тоа мислиш.. ама на останатите одомаќени гадинки да.. не умираат, не ги убива, туку едноставно ги избркува.. 1 уред, утакнат у штекер делува до 200 квадрати, што чисто сумњам, али за во стан-куќа до 100-тина веројатно ке биде таман. мене станот ми е 65 квадрати, кај братов е скоро 80. го поставуваш што по централно во станот...и не зимај 2 комада, се поништуваат едно со друго.
и да.. како што рекоа, ако имаш домашни миленици, не го зимај. ке ги побудали целосно, иако на рекламата вели дека не делува на нив, јас во тоа не верувам:
Not a valid youtube URL
подетално, читни тука:
http://www.topshop.com.mk/dom-kujna/kategorii-za-domot/praktichni-reshenija/pest-reject.htmlедит.... тоа што заборавив да го кажам, а они не го пишуваат во објаснувањата е дека да почнеш да очекуваш резултати минимум после 2 недели, максимум до 1 месец. и никогаш више да не го извадиш од штекер е нај убаво.