Замислувај си ти дека имаш 3 години гаранција на ѓубре со најнизок квалитет за парите... Нека ти е наздравје кафенцето и немој да се возбудуваш многу, притисокот и така ти е повисок од тебе. Аман читајте ги гаранциите всушност.
Башка за кој куртон збориш? Не можам да се сетам? Оној од Кочани? Па тој не станал. тој е така роден, твој беше изборот уопште да почнуваш муабет за него.м
е тој куртон... јас го знам во поинакво светло... секако сум имал со него некои соработки од сличен аспект како овој, ама овој пат го сватив кој куртон е уствари... искористен куртон...
a што се тиче гаранција... сигурен сум дека ја имам... патем речено имам јас веке 2 други лаптопи делл... има и братот уште 2... и мене и него по една тастатура ни откажа, ја сменија додека пиевме кафе во канцеларија... со мојов додуша полудев што се ми откажа и што се сменија и стие глупости се издесија во првите 12 месеци.. одтогаш до сега (околу 2 години) пу пу скраја да е немам проблеми ама поентата беше дека сите поправки беа додека пиев кафе во канцеларија.. еднаш само морав да го оставам таму, бидејки немаа дисплеј...
сега ми текна... пред 2-3 недели братов му прегоре еден од хардовите... им го донесе на рака, потпишаа таму како да го примиле лаптопот на сервис и му дадоа друг хард на рака... ганц нов... и сето тоа додека пиевме-знаеш веке каде и како...