Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ee drugari go zedofne golfot so bratmi ama ne muse pogodi srecata mi skrsi ventil go drzev na obrtaj pret dukance se kladevne vo pivo deka je pojak od benve i stropa se vitosa motorot se nalutif na golf reklv veke nikoas vo zivotot nezimam golf nekam da go vidam. odma drugata den so bratot pojdovne po benve ja pojke bev za plin ama toj mi vika sedi deko nesi ti za bomba pod gazo zemi si dizelce da te vidi gospod i zedovne nekna 525 tds dodusa ne odet kako golf ama praj keif po krivinje ama mi rekoja samo nikako na obrtaj drzejne ama jas nemoza da izdrza skrsena glava sum jas nema da mu traj srecata dolgo. ako sakaten ke go slikam ama ne je novo kako vasine koli nesakam da mi se smeete!!!!
Овај е флукс без опција цо2, или можи да се приклучи боца ?
Za takvoto ne gi biva.
Цитат: TRPEE на 28 Јули 2019, 17:50:07 pmZa takvoto ne gi biva. Зш бе така? Го пробав денес, пецка
Цитат: Simo - Carrier159 на 28 Јули 2019, 17:54:07 pmЦитат: TRPEE на 28 Јули 2019, 17:50:07 pmZa takvoto ne gi biva. Зш бе така? Го пробав денес, пецка Зависи какво ти е „таквото“. Ко за моето ќе врши работа подобро од она со електроди.