Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2057967 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #2670 на: 02 Јуни 2015, 20:00:21 pm »
Многу силно осветлување и се на алуминска плочка и не се виткаат.

http://ledmarket.mk/prodavnica/led-lenti/led-lenti-rigid-bar/

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
« Одговори #2671 на: 02 Јуни 2015, 20:04:15 pm »
Овие не се нормални. 10 метра РГБ диоди за 240 денари си купив.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5192
  • Пиши лаже
« Одговори #2672 на: 03 Јуни 2015, 01:18:08 am »
Од сајтов? И како се?
Јас сакам за позади тв то...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20133
« Одговори #2673 на: 03 Јуни 2015, 02:01:09 am »
Не, од ибеј. Безвезе се искрено. :D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #2674 на: 03 Јуни 2015, 02:03:18 am »
Се надевам за некој ден кај мене.

335i :)

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
« Одговори #2675 на: 05 Јуни 2015, 23:14:13 pm »

X 2 

Мало освежување за во недела :)

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1522
« Одговори #2676 на: 07 Јуни 2015, 19:48:27 pm »
Сакам да си купам Pest Repeller – Апарат против инсекти од Топ шоп, па си викам чекај да прашам на автомобилски форум :D дали е ефикасен, дали делува ? Бидејки дома ни се појавија многу мравки, а на викендица имаме многу стршлени па можеби би ми помогнал (раид спрејови , коцки...итн се е пробано и не умираат). Може да дадите и некое предлог решение.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
« Одговори #2677 на: 07 Јуни 2015, 19:54:17 pm »
Нема да умрат ни од ова. Идејата и принципот на работа е преку ултразвук, а тој пречи на животните со надворешно уво. Согласно тоа ако имаш миленик не треба да земаш такво нешто.

За глувци може да помогне, но самото тоа што ги брка мачките и кучињата отвара можност за проблем кога ќе го исклучиш од наезда на глувци.

За инсекти незнам дали може да помогне, некогаш помага некогаш не, затоа што инсектите ги има во многу различни видови.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
« Одговори #2678 на: 07 Јуни 2015, 20:02:20 pm »

Сакам да си купам Pest Repeller – Апарат против инсекти од Топ шоп, па си викам чекај да прашам на автомобилски форум :D дали е ефикасен, дали делува ? Бидејки дома ни се појавија многу мравки, а на викендица имаме многу стршлени па можеби би ми помогнал (раид спрејови , коцки...итн се е пробано и не умираат). Може да дадите и некое предлог решение.

Не, абер нема, џабе пари ќе фрлиш.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #2679 на: 07 Јуни 2015, 20:07:13 pm »
Коа сме тука ми текна да споделам еден домачи рецепт против бубашваби, лебарки и остали гадурини. Значи ни прскања ни бутур само ова.

30 грама Ацидум Борици( во прав)
1 компир варен
1 жолчка од јајце

Се замесува сето тоа и се прават топчиња. Поставете ги дома по ќошеви, или каде мислите. За 2-3 дена ќе поочнете да наоѓате превртени бубашваби. Прво ги успорува стануваат млитави па ги убива.

Ако сте у зграда, ќе отидат кај комшиите. Не само што умираат кога ќе пробаат туку и бегаат фитиљ. Ептен ефикасен рецепт. Па кој има мака нека проба.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2680 на: 08 Јуни 2015, 01:22:36 am »

од топ шоп е pest reject и ефикасен е... потврдувам од лично искуство и кај мене и кај братот дома...

не брка комарци и муви, ако на тоа мислиш.. ама на останатите одомаќени гадинки да.. не умираат, не ги убива, туку едноставно ги избркува.. 1 уред, утакнат у штекер делува до 200 квадрати, што чисто сумњам, али за во стан-куќа до 100-тина веројатно ке биде таман. мене станот ми е 65 квадрати, кај братов е скоро 80. го поставуваш што по централно во станот...и не зимај 2 комада, се поништуваат едно со друго.

и да.. како што рекоа, ако имаш домашни миленици, не го зимај. ке ги побудали целосно, иако на рекламата вели дека не делува на нив, јас во тоа не верувам:

Not a valid youtube URL
подетално, читни тука:
http://www.topshop.com.mk/dom-kujna/kategorii-za-domot/praktichni-reshenija/pest-reject.html

едит.... тоа што заборавив да го кажам, а они не го пишуваат во објаснувањата е дека да почнеш да очекуваш резултати минимум после 2 недели, максимум до 1 месец. и никогаш више да не го извадиш од штекер е нај убаво.
« Последно менување: 08 Јуни 2015, 01:30:11 am onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1923
« Одговори #2681 на: 08 Јуни 2015, 03:07:38 am »
Пред некое време барав шипки со навој, сега барам шипки без навој. Должина околу 30cm, дијаметар 12mm. За вака нешто како на сликата ми треба.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2682 на: 08 Јуни 2015, 12:42:42 pm »

од топ шоп е pest reject и ефикасен е... потврдувам од лично искуство и кај мене и кај братот дома...

не брка комарци и муви, ако на тоа мислиш.. ама на останатите одомаќени гадинки да.. не умираат, не ги убива, туку едноставно ги избркува.. 1 уред, утакнат у штекер делува до 200 квадрати, што чисто сумњам, али за во стан-куќа до 100-тина веројатно ке биде таман. мене станот ми е 65 квадрати, кај братов е скоро 80. го поставуваш што по централно во станот...и не зимај 2 комада, се поништуваат едно со друго.

и да.. како што рекоа, ако имаш домашни миленици, не го зимај. ке ги побудали целосно, иако на рекламата вели дека не делува на нив, јас во тоа не верувам:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Not a valid youtube URL
подетално, читни тука:
http://www.topshop.com.m/dom-kujna/kategorii-za-domot/praktichni-reshenija/pest-reject.html

едит.... тоа што заборавив да го кажам, а они не го пишуваат во објаснувањата е дека да почнеш да очекуваш резултати минимум после 2 недели, максимум до 1 месец. и никогаш више да не го извадиш од штекер е нај убаво.

И јас потврдувам дека брка работа, во викендичка се исчистија сите стоногалки (смрдливки) пајачишта пухчиња и слично.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43792
  • Il Moderatore
« Одговори #2683 на: 08 Јуни 2015, 13:05:43 pm »

И јас потврдувам дека брка работа, во викендичка се исчистија сите стоногалки (смрдливки) пајачишта пухчиња и слично.

Јас искрено не верувам во вакви работи. Нејсе, жена ми (женишта коа ќе запнат...) ми го донесе дома чудово, за во ходник кај што водам борба со мравки. За да не се објаснувам, го брцнав у штекерот у ходник. Ќе видиме што ќе биде.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34115
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2684 на: 08 Јуни 2015, 13:15:38 pm »
Колку пари е?