Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сепак се решив за овој по препорака на братот Додо. После празнициве кој сака кафе нека ѕвони.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Со здравје да си го служиш! Одамна го гледам, од каде го најде?Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Цитат: Ordevski на 30 Декември 2024, 23:26:24 pmСо здравје да си го служиш! Одамна го гледам, од каде го најде?Sent from my SM-S928B using TapatalkВо ветената земја, еден наш форумски брат @Luki Junior заврши голема работа. [mention]vlatko.klp[/mention] не знам каде во Мк, а уште повеќе и во Велес би нашол таква варијантаSent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: MAPJAH на 30 Декември 2024, 16:23:38 pmСепак се решив за овој по препорака на братот Додо. После празнициве кој сака кафе нека ѕвони.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkСо здравје да си го користите. Ќе поминеме со @Спенсер на едно кафе после празнициве!
Sakam da si kupam nekoe vakvo:https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/abarth-500-sabelt-schalensitze-180ps/2946988981-216-4904?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_androidSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk