Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дечки купувам палење како на сликаите подоле. Ако некој има информација за некоја фрлена Manta B/Ascona B или Rekord E со OHC мотор, ве молам кажете ми (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
За во багажникот знам дека и кај мене имаше ама за у моторот не се сеќавам дека има место за сијаличка .....
Сандак со/за муниција си возиш во гепек?
Цитат: МулевР на 14 Февруари 2018, 21:28:02 pmДечки купувам палење како на сликаите подоле. Ако некој има информација за некоја фрлена Manta B/Ascona B или Rekord E со OHC мотор, ве молам кажете ми (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ќе бидам викендов во Струмица... може да пројдам низ неколку отпади што ги знам да видам дали ќе се најде... прати во порака слики од моделите што го имаат палењево... не се разбирам во моделите на Опел скроз.