Mislev na 10ka,12ka,13ka...dijametar
So desetka na najmala dupka moze da te izfrli..pretezno se 12ki ali najubavo e dasi zemes so 13ka pokomforen e poubavo gi lapa ova dupkive po gradov nas...
Ima tema kinesko novo skuterce tamo jas ja otvoriv i razgledaj ubavo i rascitaj ima i sliki od skuterot sto go zemav
Eve citaj ovdeka
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,3850.0.html
Да Влатко ја видов темава!Одлично објаснето
Инаку и јас сум на иста мака како и ти на времето,лимитиран сум со буџет,па tи гледав некои од твоите мислења во темата "КИнески скутер"Реално во овој момент го имам истиот проблем,само што за разлика од тебе парите ги имам кеш и гледам да поминам што е можно поевтино.Имам и многу сервисери за мотори,па поради тоа и би се осудил на половно,само ако е реално поевтино.До сега одложував бидејќи се немав,па и уште се немам видено со некои од пријателиве кои средуваат мотори.Па сакав совет и од нив да побарам,па можеби и да ми најдат нешто поевтино.
За половни по огласиве слабо има реално во моментов,всушност воопшто и нема.Како и да е благодарение на тебе веќе знам неколку работи и имам идеја што отприлика да барам
Ако биде нов тоа ќе биде 13 гуми и 4тактно моторче.
како и да е утре одам и одбирам.Веројатно ново ќе биде.Не ми се дава 700 евра за половно хамачи кое веќе поминало 5000км.Реално ценава им е напумпана на половњациве.Македонциве реално сакаат да им се плати како ново,па дури и бензинот што го возеле во тие 5000км