Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Пред некое време се возев во Mercedes ML од втората генерација, и да бидам искрен, бев изненаден колку ли само ентериерот и филингот во кабината на ова возило (што на времето коштало многу пари) ме потсеќаше на службениот Mercedes Sprinter што го имавме.
Тој ML е прва генерација, втора е овој:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Првиот ML се произведуваше мииииислам од 1996-та или 1997-ма. Старо ауто е више.
Focus MK2, седан, 1.4 бензин...не коментирам.BMW X3, од тие првите, и тоа врска нема зад воланот, тврдо, се ниша по кривини, не оди, троши...внатре значително помало (па и со матерјали ништо подобро) од поевтините конкуренти.
Focus MK2, седан, 1.4 бензин...не коментирам.
Не си возел Елантра по кривини*.
Цитат: FilipM на 13 Јули 2015, 16:37:32 pmFocus MK2, седан, 1.4 бензин...не коментирам.Кажи ракета а?Да се надоврзам и јасЈ бев разочаран од вожњата исто на BMW X3, претерано круто, бучно, не одеше и мене материјалите не ми оставија никаков впечаток... Далеку под моите очекувања. Колку троши не знам, не ни го прашав роднинава крајно неубаво возило според мене... Али он го земал чисто за да го има кога доаѓа во Мк инаку не живее тука па не му се замара. Инаку зборувам за оваа X3-Ка. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Баш вакво Х3, само црно...незнам дали бојата игра улога