Автор Тема: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!  (Прочитано 40620 пати)

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
Kako pocna postot nad mojov, me potseti na edna strofa od edna pesna na Slatkar :D

Druze sto da ti kazam, bev i jas pecalbar dolgo vreme, jas so svojata poubava polovina zaedno, pa duri i mi bese moj assistant, pa pak imase nekoj red so parite, iako i imame i nie nekoi zaednicki investicii, ali generalno se znaese koj civi pari trosi.

Polnomosno samo na roditel be bato, toa e zlatno pravilo, i toa zaradi faktot sto jebiga patuvas se moze da se sluci pa da ne im kazuvaat posle koga i kako da gi trosat moite pari.

Anyway,

Beljata e bidnata, leason learned(se nadevam), life goes on, ako mozes da vratis nesto vrati ako ne nekoj drug ke naplati, ne se sekiraj, takvite sekogas loso zavrsuvaat.

Drzi se bato i neka ovaa lekcija te vodi napred, ne nazad, podobro so pari da platis i doznaesh so kakva licnost ke si pocnel semejstvo, nego nedaj boze pogolema belja od segasnava da ti se sluci.

Така е јас си платив 80000 евра за да ме откачи таа фамилија, замислете?

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 898
  • Am386 DX/DXL-40
Сале, не е чиста пред законот, зависи од околностите може да се вратат парите. Не значи дека ако има полномошно, може што сака да прави со сметката. :)

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Сале, не е чиста пред законот, зависи од околностите може да се вратат парите. Не значи дека ако има полномошно, може што сака да прави со сметката. :)
Се надевам дека така ќе биде и од судска гледна точка.

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 898
  • Am386 DX/DXL-40
Така и е. Не ги знам подеталните околности, сем тоа што го напиша во првото мислење, а и не знам со какви релевантни докази располагаш. Сѐ што знам е дека треба да си најдеш добар адвокат и да го разгледате случајот и да се види што може да се врати. :)

Патем, жал ми е за ова што ти се случило, доказ дека љубовта понекогаш е слепа. Се надевам подобри денови ти следат.

Поздрав!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
 Кога го прочитав насловот мислев дека некој купил Alfa .. ;D

Многу ми е криво Џони, незнам како ќе успеат правниците да излезат на крај со фактот што си и дал полномошно. Немој да штедиш на адвокати, барај ги најдобрите, колку сака нека коштаат.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига

Според Законот, ополномоштениот има законска обврска да се грижи за интересите на полномошникот и не значи дека се стекнува со прави на сопственост над средствата. Ако го оспориш ова мислам дека имаш солиден случај за на суд.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **

Според Законот, ополномоштениот има законска обврска да се грижи за интересите на полномошникот и не значи дека се стекнува со прави на сопственост над средствата. Ако го оспориш ова мислам дека имаш солиден случај за на суд.
Like

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
јбг друже... едино што можа да посака никому да не му се десит исто или слично.... Со среќа!

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Поддршка. Споделена статијата од Канал 5 на Facebook. Не е многу, ако треба и повеќе.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Поддршка. Споделена статијата од Канал 5 на Facebook. Не е многу, ако треба и повеќе.
Fala

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
za zal nema up-date se uste cekam da mi ja spremat krivicnata pa so gospod napred ponedelnik-vtornik da ja dostavam do obvinitelstvo, barem da go pochnam slucajov.

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
Стискаме палци за тебе,

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1277
друже тоа што ни кажуваш што правиш и што планираш да правиш на јавен форум мислам дека може да се злоупотреби, така да или темава да се направи видлива само за клабериве или да се избрише, а ти понатаму може да не информираш на друг начин. Ти посакувам среќа во целава работа, нема да ти викам ко другите што си мислел и слично затоа што знам како гледаш(односно како негледаш) кога имаш доверба во некого. Поздрав и се најдобро, и ко што ти рече онак, што и да се деси најбитно е разумот да не го изгубиш у целава работа

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Што се запнавте бе луѓе ќе се злоупотребело бог да чува. Што ќе злоупотребат, тоа што кажал дека ќе поднесе кривична пријава? Секко ќе им стигне на врата ако е издржана.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“