Zena/Gjavol za dzabe ne bila kazano,ovaa informacija denes na rabotta mi ja kaza kolegata,samo si rekov ako ne mu gi vrati parite,debelo ke si odgovara na sudot,i sega go razlistuvam forumov i koga go procitav naslovot,si rekov nemoj da me jebesh,zar deckoto e od forumot,kako i da e taa si ja zavrshila rabotatta,teraj si ja do kraj procedurata vo sudot,no po toa shto ti go napravila,se gleda deka e opasna machka,sigurno ke si plati dobar advokat so tvoite pari,no kako shto velish ti deka parite gi cuva doma,nema teoretski shansi.Ima mnogu varijanti koj moze da gi napravi,parite da gi dade na naj dobrata drugarka ''AKO IMA'' vo kukja na baba/dedo samo taa da gi znae kade se staveni,ili da mu gi dade na bivshiot decko,mada ne veruvam poshto moze i toj da i dade kloca vo gazot i parite negovi da bidat,mada ne veruvam na nego da mu gi dade parite.Moj sovet prijatele,daj boze da ti gi vrati parite,odi si po sudskiot pat,samo bez nasilstvo,i ako ti gi vrati parite,opni i pravo edna tuzba pa da vidi posle taa kako se zima pari.
Pozz prijatele i cekame radosna vest od tebe.