Автор Тема: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!  (Прочитано 37998 пати)

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
Ги чува дома ако ги има по сметки ќе и ги блокираат

Што чекаш чим знаеш дека дома ги чува ?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
ако сам не си го начукаш никој друг нема да ти го начука
со среќа

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
Ако почне со незаконски дејствија, многу брзно може таа да испадне "жртва" во целава работа. Шо се вели можеви тоа и го сака, физички контакт итн...

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
па првиот чекор кон тоа веќе го направила... го пријавила во полиција за малтретирање...

друже пази се... и ако случајно на било кој начин се сретнете или по елефон разговарате... со осмех од уши до уши, без никакви закани, кажи и дека сепак постојат закони во оваа држава и дека ке врати се со камата...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9100
Многу лоша приказна и како што пишаа претходно само машки напред па ке видиш што ке биде. Кога го читам пробувам некако да ти влезам во кожа и си викам што би направил... Незнам како ли шетаа оваа низ град. Има сликава и имево да го објавам кај стигнам да знаеш...
Јас живеев во Ѓорче до пред 8 години може да те видам те знам како и да е не се предавај..
Ако имаш пријатели низ Аеродром пробај и раширија приказната што можеш повеке нека ја знае цел град и држава кога ке ја види

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
Zena/Gjavol za dzabe ne bila kazano,ovaa informacija denes na rabotta mi ja kaza kolegata,samo si rekov ako ne mu gi vrati parite,debelo ke si odgovara na sudot,i sega go razlistuvam forumov i koga go procitav naslovot,si rekov nemoj da me jebesh,zar deckoto e od forumot,kako i da e taa si ja zavrshila rabotatta,teraj si ja do kraj procedurata vo sudot,no po toa shto ti go napravila,se gleda deka e opasna machka,sigurno ke si plati dobar advokat so tvoite pari,no kako shto velish ti deka parite gi cuva doma,nema teoretski shansi.Ima mnogu varijanti koj moze da gi napravi,parite da gi dade na naj dobrata drugarka ''AKO IMA'' vo kukja na baba/dedo samo taa da gi znae kade se staveni,ili da mu gi dade na bivshiot decko,mada ne veruvam poshto moze i toj da i dade kloca vo gazot i parite negovi da bidat,mada ne veruvam na nego da mu gi dade parite.Moj sovet prijatele,daj boze da ti gi vrati parite,odi si po sudskiot pat,samo bez nasilstvo,i ako ti gi vrati parite,opni i pravo edna tuzba pa da vidi posle taa kako se zima pari.
Pozz prijatele i cekame radosna vest od tebe.

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
Одг:
« Одговори #66 на: 05 Јули 2014, 22:21:56 pm »
Стави и ја сликата на билборд низ цела држава за да и биде срам да се појави мегу луѓе.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
Целта на ширењето на целава моја мака е да ја засрамам мојата поранешна сакана, со што можеби ќе се покае за направеното кривично дело, па во најдобар случај ќе се предомисли и ми ги врати моите пари. Вас ве замолувам драги форумџии што повеќе да ја раширите приказнава, па белким срамот ќе ја натера да направи добро дело.

Присутен Volvo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 308
Другар ако таа разбирала од срам немало во прв план ова да ти го направи. Мој совет е прво да одиш по легален пат, преку суд за да си ги вратиш парите. Ако не биде ќе мора да мислиш алтернатива дека сепак се работи за сериозна сума на пари. Се надевам дека ќе успееш. Се најдобро.

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 804
  • Opel zafira 2.0 125 kw
Целта на ширењето на целава моја мака е да ја засрамам мојата поранешна сакана, со што можеби ќе се покае за направеното кривично дело, па во најдобар случај ќе се предомисли и ми ги врати моите пари. Вас ве замолувам драги форумџии што повеќе да ја раширите приказнава, па белким срамот ќе ја натера да направи добро дело.

Mene mi se cini deka potsvesno  sakas po 3 pat da i prostis.Daj boze da gresam.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Ни на кај памет.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Другар ако таа разбирала од срам немало во прв план ова да ти го направи. Мој совет е прво да одиш по легален пат, преку суд за да си ги вратиш парите. Ако не биде ќе мора да мислиш алтернатива дека сепак се работи за сериозна сума на пари. Се надевам дека ќе успееш. Се најдобро.
Веќе почнав спремам кривична и ќе ја гонам преку обвинителство и се надевам дека ќе успеам.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
daj boze

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
мене ме буни ова насловот. Зарем љубовта на мојот живот не се нарекува некој дури откако ќе створиш семејство и ќе израстеш деца со неа и ќе имаш внуци и ќе почнеш да зимаш пензија а не некој кој те опљачкал?

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Prestani da pisuvas sto Ke pravis ipak e javen forumov moze go Cita.