Автор Тема: Љубовта на мојот живот ми ги собра парите.Отварајте очи!  (Прочитано 38030 пати)

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
Prestani da pisuvas sto Ke pravis ipak e javen forumov moze go Cita.
Таа знае дека ќе ја дадам на суд и рече дека не се плаши од тоа.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Druze probaj dogovorise neka ti vrati 70 posto drugo neka zadrzi I goni ja u tri lepe.

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
не сака веќе пробав, ме пријави во полиција за малтретирање.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Другар и така си ги изгубил парите барем фрли уште некој денар, оди за Ирак да не си тука, и нека и ги скршат рацете и нозете у некоја темница или евентуално тоа бараката нека и изгори до пепел.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Немој такви совети јавно

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Како ќе докажи дека си ја малтретирал ???
Кога не си бил тука :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Најубав совет сум му дал :)

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
за во Ирак не знам кога и дали ќе се вратам се зависи од безбедносната ситуација, а вакви идеи не ми се од корист, од причина што јас само парите си ги сакам назед, не ме интересира што ќе и се случи на Кристина во понатамошниот живот.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7068
  • хаУс мајстор
Со сила убавина не бива.Бркај си работа легално по закони,да ти биде мирна главата.Нека заврши како што планираш и продолжи си со животот,а ова нека ти е лекција за понатака.
Се најубаво!

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6189
  • 69
Работава е дали да плачеш или да се смееш.
Дали треба човек да те жали или да ти се изнасмее во фаца.
Извини, но жал ми е што целата твоја добрина е злоупотребена. Жал ми е што тоа ти се случило.
Од друга страна ич не ми е жал затоа што ти си самиот крив за се што ти се случило.
Правда?
Правдата е на нејзина страна.
Фино лепо девојката имала полномошно, ти си и го дал и си потпишал со две раце, никаде не пишува дека не смее да ги троши парите.
Штом ти си ја овластил, практично си и ги одврзал рацете и си рекол пред законот, гајле ми е, она си е голема може да прави што сака.
На крајот ти си останал со празни раце, со празни џепови, + фино лепо некој ја подучил да те пријави за малтретирање, и уште толку да ја закомплицира работата. Она си е чиста во тој поглед пред законот.
Каков е судскиот систем во државава, не ме чуди да бидеш обвинет за малтретирање. тормозење, навреда итн итн, се фино и убаво што ке ти го спакува девојката. + Ке треба да и платиш и казна и на неа за претрпан страв и слично...

Дај боже да ти помогне некоја виша сила, ако постои, пошто друг излез не гледам од ситуацијата.

Нека ти е господ на помош.
Памет за понатака во животот, не само на тебе, туку и на сите кој ја читаат темата.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
jas predlagam celata tema da se izbrishe,poshto na deneshno vreme ima sekakvi luge,za ovie tri dena so 6 postovi mu dadovme sekakvi soveti.Ubavo kaza mmm121,takvi soveti javno NE !

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Немора да се затвори можи да мирува само тој да не известува како се одвива процесот :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Jas sum Aerodromec i jas ja znam, ima pomala sestra , tatko i e policaec Cedo se bavtase so nekoi kucinja , ziveea vo star del na Aerodrom vo barakite kaj Reptil marketot a ponatamu nemam pojma.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5575
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Kako pocna postot nad mojov, me potseti na edna strofa od edna pesna na Slatkar :D

Druze sto da ti kazam, bev i jas pecalbar dolgo vreme, jas so svojata poubava polovina zaedno, pa duri i mi bese moj assistant, pa pak imase nekoj red so parite, iako i imame i nie nekoi zaednicki investicii, ali generalno se znaese koj civi pari trosi.

Polnomosno samo na roditel be bato, toa e zlatno pravilo, i toa zaradi faktot sto jebiga patuvas se moze da se sluci pa da ne im kazuvaat posle koga i kako da gi trosat moite pari.

Anyway,

Beljata e bidnata, leason learned(se nadevam), life goes on, ako mozes da vratis nesto vrati ako ne nekoj drug ke naplati, ne se sekiraj, takvite sekogas loso zavrsuvaat.

Drzi se bato i neka ovaa lekcija te vodi napred, ne nazad, podobro so pari da platis i doznaesh so kakva licnost ke si pocnel semejstvo, nego nedaj boze pogolema belja od segasnava da ti se sluci.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
Jas sum Aerodromec i jas ja znam, ima pomala sestra , tatko i e policaec Cedo se bavtase so nekoi kucinja , ziveea vo star del na Aerodrom vo barakite kaj Reptil marketot a ponatamu nemam pojma.
Точно така, штом знаеш внимавај целата фамилија се со намера да ми ги земат парите па што е најчудно ниту родителите не глумат варем дека као Кристина згрешила нешти. Јас сум бил тој што требало да до плати времето потрошено чекајќи ме од Ирак на нивната постара ќерка.