Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Seat belts are the easiest and cheapest way to avoid injury in a crash. They do not require any special technology and are fitted in all cars. Since 2006, wearing seatbelts is compulsory in all vehicles throughout the EU.Under EU law, drivers and passengers must wear a seat belt in any seat fitted with one.
Имало повредени или не? Во секој случај ќе одговара, само дали прекршочно или кривично.
Нема повредени, има само материјална штета.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Pred edna nedela mi ja zemaa vozackata vo grcija. Sopatnikot na zadna klupa ne nosel pojas.Kazna 180e
Оукеј, фала пуно Море ќе ти дојдам под прозор и ќе ти викам „Тетка (името на мајка му на Банзаи нема да ја споделиме тука), може Владе да се симне да си играмееее?“... И коа ќе се симнеш... БАМ! Ќе ти крадам твоја кола со тебе у нејзе!
Цитат: cuoresportivo166 на 16 Мај 2013, 11:26:13 amPred edna nedela mi ja zemaa vozackata vo grcija. Sopatnikot na zadna klupa ne nosel pojas.Kazna 180eOva ne sum go znael za zadna klupa, za nekoj den ke odam natamu da si ja pripazam zadnata klupa Vtoro neli toj sto ne e vrzan toj si ja snosi odgovornosta!?