Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 2095856 пати)

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1083
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #1050 на: 12 Јули 2012, 18:31:06 pm »
веќе има пластики, одете проверете си, ја се сликав на 11/05 и дури вчера си ја земав возачката.!!!

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #1051 на: 12 Јули 2012, 19:32:00 pm »
Мислев да ја дадам обичната а меѓуародната ако искочам да ја користам. Ама мислам дека и тоа не е некоја добитна комбинација.

Ја носиш старата, ти издаваат нова, (нов образец нови пари), на која ти е впишана забтаната. Забраната важи само за територија на РМ. Пичиш на одмор, дур си таму, веќе прошло некое време, па само 2 и нешто месеци ќе бидеш без дозвола во РМ :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #1052 на: 12 Јули 2012, 19:38:57 pm »
веќе има пластики, одете проверете си, ја се сликав на 11/05 и дури вчера си ја земав возачката.!!!

Ти стигна порака на мобилен да одиш да ја подигнеш?

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #1053 на: 12 Јули 2012, 19:45:33 pm »
Ќе правиме муабет. Да го чуеш првин, мислам дека многу ќе ти бучи.

А нели има некоја затка за секојдневна употреба ?

И јас сум у потрага, колку што разбрав треба да се изработи посебно. Само кај кој да се иде. Адобро би ми било да ја стишам сега за одмор.

Мислев да ја дадам обичната а меѓуародната ако искочам да ја користам. Ама мислам дека и тоа не е некоја добитна комбинација.

Ја носиш старата, ти издаваат нова, (нов образец нови пари), на која ти е впишана забтаната. Забраната важи само за територија на РМ. Пичиш на одмор, дур си таму, веќе прошло некое време, па само 2 и нешто месеци ќе бидеш без дозвола во РМ :)

Ех бе Симо! Па зашто вакви работи сега ми кажуваш, ја одложив за еден месец. :D

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14717
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #1054 на: 12 Јули 2012, 19:59:26 pm »
Овај муабет го имаме еднаш праено и сеуште не ми е јасно зошто кога имате забрана на возачката треба да извадите Нова.Или различни се законите за скопје и Битола ??? :D ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
« Одговори #1055 на: 12 Јули 2012, 20:17:08 pm »
се гледа уште по комуњарски норми работат.треба да вадам за на работа потврда за неосудуваност,и треба да поднесам МОЛБА до судот!добро бе,ја барам да ми издадете потврда,не молам ко роб да сум пичка ли ви матер дегенска,а исто и на МВР да им се серам у тоа устите на сите што ги направија глупостиве со возачкиве,личните карти,пасошите да неможеш да извадиш ко човек на раат туку се осеќаш ко мивка таму у тоа телевизијата

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3039
« Одговори #1056 на: 12 Јули 2012, 20:38:13 pm »

Ти стигна порака на мобилен да одиш да ја подигнеш?

Не стига порака најдобро е да си одиш да провериш.И мене рекоја дека ќе ми пратат порака ама ништо. :)

Отсутен zvonkog

• Редовен
  • Пораки: 1083
« Одговори #1057 на: 12 Јули 2012, 20:46:05 pm »
тоа со пораките изгледа кому како ќе му се погоди, на жена ми и за личната пред неколку години и сега за возачката и пратија порака, мене кој ме ебе, во исти ден поднесовме за возачките и само неа и испратија порака мене ништо, ама сепак готова беше............море ќути сега си ја земав на време, личната ми стоеше готова околу 2,5години, кога ја подигав тој ми вика опаа нов рекорд....хехеххехеххехе.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #1058 на: 12 Јули 2012, 20:56:30 pm »
се гледа уште по комуњарски норми работат.треба да вадам за на работа потврда за неосудуваност,и треба да поднесам МОЛБА до судот!добро бе,ја барам да ми издадете потврда,не молам ко роб да сум пичка ли ви матер дегенска,а исто и на МВР да им се серам у тоа устите на сите што ги направија глупостиве со возачкиве,личните карти,пасошите да неможеш да извадиш ко човек на раат туку се осеќаш ко мивка таму у тоа телевизијата

Eeeee да се работеше по комунистички норми...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4394
« Одговори #1059 на: 12 Јули 2012, 20:57:31 pm »
у право си

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #1060 на: 12 Јули 2012, 23:16:21 pm »
Zal mi sto ziveam vo ovaa drzava sto ne mi garantira nikakva bezbednost ako prijavam kriminal a da ne bida meta na kriminalcite posle toa... Bidejki vo ovoj moment sum svedok na prikrivanje na pricinitel na soobrakajka vo naselba Cento

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #1061 на: 12 Јули 2012, 23:28:26 pm »
Ни прво ни последно. Снимај со мобилен што можеш.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #1062 на: 13 Јули 2012, 01:51:55 am »
косоварите ќе ја оправат државава само што после ќе биде нивна

Присутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #1063 на: 13 Јули 2012, 08:34:02 am »
Мене за 2 недели ми ја направија ;D Изгледа сум имал среќа  :D :D
Isto i mene, za 3 nedeli vo Juni, bas ja zemav pred da odam za Paris.

Good Luck po guzvite, za tie sto ke vadat. :D

Отсутен deanMKD

• Редовен
  • Пораки: 1330
« Одговори #1064 на: 13 Јули 2012, 12:49:30 pm »

Грешка си, какви комуњарски норми..Сега сме во време на ренесанса, важат диктаторски правила на живеење. :D