Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Каде мереле на 100 дозволено? Ем ако покажало 164 кај нив ти 180 на километража возеше?
Неможам да се помирам шо застануваат коли на автопат.Убо еднаш ги испогазија ги ебаа.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Цитат: Deni на 27 Март 2021, 04:51:26 amКаде мереле на 100 дозволено? Ем ако покажало 164 кај нив ти 180 на километража возеше?Абе и мене чудно ми падна, не го терав толку, ама стварно немам појма колку возев. Али и ја глуп, си потпишав и си платив....Иначе одма после наплатна Желино, пред бензиската на Макпетрол стоеа.
Цитат: Bauer на 27 Март 2021, 08:33:41 amНеможам да се помирам шо застануваат коли на автопат.Убо еднаш ги испогазија ги ебаа.Sent from my SM-G973F using TapatalkКамиказите карши шарлота стопитаат од 3та лента коли ќе ги има на вести за брзо..Sent from my SM-A105FN using Tapatalk
Еве ги пријателите:https://kanal5.com.mk/325-sankcii-za-brzo-vozenje-na-patishtata-vo-drzhavata-prodolzhuvaat-zasilenite-kontroli/a467556"Како резултат на преземените мерки, намален е бројот на жртви во сообраќајни незгоди, 2020 година е година со најмал број на жртви."