Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Новиот аутопат смоквица го имам возено со мотор над 200 константно.. Со кола се вози 140-160 лагано, се разбира доколку сообраќајот дозволува. Од Велес едни луѓе излетаа после тунелот со 180+ у банкина, имало нешто на асфалтот не знам дали нафта или уље, само што излегле од тунелот ги фрлило и се одбивале од банкините.... среќа беа со 730Ld, па испаднале се затресле малце и сите по дома. На истото место во ист ден Ауди А8 излетува, ама со помала брзина мислам дека само позади беше удрено на браникот. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Може со негативни поени
Ооо па ти веќе си ја пополнил книшката. Иначе да, не може оти е мала казна. Мислам 50тина евра за неносење појас.За да платиш на пола треба да направиш некоја од 200€ ама најдобро би било да не правиш никаква Со помин нека е, последна да е:)
Цитат: brm brm на 26 Декември 2018, 06:02:02 amОоо па ти веќе си ја пополнил книшката. Иначе да, не може оти е мала казна. Мислам 50тина евра за неносење појас.За да платиш на пола треба да направиш некоја од 200€ ама најдобро би било да не правиш никаква Со помин нека е, последна да е:)2 месеци од како положив ја пополнив книшката. 40 поени за возење после 11 во првиот месец, 40 поени за возење кола со поголема моќност од 77kW вториот месец. дополнително во период од 1 година ме имаат стопирано 6 пати.ако има поголем баксуз од мене нека се јави.
Цитат: Indigo на 26 Декември 2018, 10:39:13 amЦитат: brm brm на 26 Декември 2018, 06:02:02 amОоо па ти веќе си ја пополнил книшката. Иначе да, не може оти е мала казна. Мислам 50тина евра за неносење појас.За да платиш на пола треба да направиш некоја од 200€ ама најдобро би било да не правиш никаква Со помин нека е, последна да е:)2 месеци од како положив ја пополнив книшката. 40 поени за возење после 11 во првиот месец, 40 поени за возење кола со поголема моќност од 77kW вториот месец. дополнително во период од 1 година ме имаат стопирано 6 пати.ако има поголем баксуз од мене нека се јави.Не е тоа баксуз, друга изрека има....
Цитат: BraneMKD на 26 Декември 2018, 12:05:16 pmЦитат: Indigo на 26 Декември 2018, 10:39:13 amЦитат: brm brm на 26 Декември 2018, 06:02:02 amОоо па ти веќе си ја пополнил книшката. Иначе да, не може оти е мала казна. Мислам 50тина евра за неносење појас.За да платиш на пола треба да направиш некоја од 200€ ама најдобро би било да не правиш никаква Со помин нека е, последна да е:)2 месеци од како положив ја пополнив книшката. 40 поени за возење после 11 во првиот месец, 40 поени за возење кола со поголема моќност од 77kW вториот месец. дополнително во период од 1 година ме имаат стопирано 6 пати.ако има поголем баксуз од мене нека се јави.Не е тоа баксуз, друга изрека има.... А таа гласи?