Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Полицајци стојат заскријани измеѓу Силбо и трафиката кај Апче. Казнувале пешаци кои преминувале тука, а не на пешачкиот. Ок тоа. Вчера пред Силбо паркирана кола, скрос залепена до масите и не може воопшто да се поминува. Од другата страна гоЉф 4тди со СТОП полициска палка на шофершајбна исто паркиран на тротоар. Почекав да видам дали ќе дојдат да им пишат казна или да изреагираат некако, но никаква реакција. По 2-3 минути им одам, викам господине на тротоарот од 2те страни има коли, не може да поминуваат пешаци. Чии се колите ми вика Не знам ама не може да се помине. Тргна 3-4 чекори и застана. Никаква реакција. Дури и смешно е колку не си ја работат работата.
polojna i poveke od spomenatite kazni se cist reket za glup narod. inaku gi glefam policajcite jas kako vozat kade ostavaat kolata pred policiska i slicno...
Цитат: RedEco на 08 Јуни 2018, 19:39:06 pmpolojna i poveke od spomenatite kazni se cist reket za glup narod. inaku gi glefam policajcite jas kako vozat kade ostavaat kolata pred policiska i slicno...Па пиши им по една казна!