Така на слепо ја купи куќата? Кога си видел дека нема влез, што си ја зел воопшто. За пари беља си купил. Што не си зел некоја со средени имото-правни односи. Без разлика чии се тие 50 цм...
ne be drugar.
Vidi vaka
Gazdi na kukata sto jas ja kupiv e nejzina POLUSESTRA
tipka koja napravila mng pari, i so celo semejstvo si otisla so germanija.
Kukata do mene, od sosedtaka zivee zenava sto se polusestri, nejzin soprug i dete malo.
Dodeka site ziveele tuka, oni epten se karale ova ona, si pravele megusebni problemi. I ogrado nemalo. Dzid nemalo. Nemalo nishto.
Gazdaricava resava da prodava i da odi za germanija. Odi za germanija i posle 4 godini se pojavuvam jas, sto ja kupuvam kukata.
Koga ja kupiv kukata, znaci oni , iskoristile sto lugevo se vo stranstvo i si stavi nikakov dzid koj se klatese na sekoj vetar
Iskoristile moment, mislese ovaa ne se vraka ili nikoj nema da kupi.
Koga ja kupiv, i koga vidov deka toa e promena, soprugot na ovaa nenormalnata, ne pravese problem i rece, mozes slobodno da go turnes, toa zenata od inat go stavile i imav podrska od nego.
Posle 1 godina se vlesuvam jas, no soprugot otisol za francija t.e. ke se razvedat.
Mene vlezot mi bese okej, bidejki imav pomalo vozilo i nemav bash golema pricina da go turnam, no kupiv novo vozilo golemo, i zatoa i objasnav deka dzidot ke go turnam.
namesto da imame dzid od 20 cm ke imame ograda od 3 cm. Sto mene mi bese dovolno.
Ona se slozi.
I ona kazvuase deka se karale tepale so polusestrata.
Poso znam deka ne se pri pari, rekov se ke bide na moj trosok i plus edna vrata od mene ke dobijat bidejki nivnata bese celata rg i padnata. Da go lici mestovo na neso.
Go turnav. bez problem. Duri i ona kafe varese na lugeto
Koga dojde moment da se stava ograda, ona se smeni. Pocna frkata.
I taka red po red.
Zatoa sega, sakam da odam do kraj.
Bidejki bev fer, samo dzidot i tuka ke stoese ograda. i vrata ke dobiese. radi nejzin inat, kurcenje, zakani, sega sakam da si otidam do moeto.
kade sto ke ima konec, ete 5 cm ke se vratam nazad i toa e toa....