Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 2106210 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #3735 на: 25 Ноември 2013, 15:03:19 pm »
Хммм... Право велиш... Појма неам, да бидам искрен  :-\
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #3736 на: 25 Ноември 2013, 15:20:05 pm »
На побратимот така пред 3-4 години му шлапосаа 3-400 евра. Си стоел на семафор, а овие од позади со ротационото сакале да се пикнат и човеков вика немаше кај да идам напред, па малку рикверц отидов и за да можам да се извртам да им направам место. Искочил тој од колата, му ја земал дозволата и си отишол. Па среќа најде човеков некој во мвр да му ја најде дозволата, а после и си плати.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3737 на: 25 Ноември 2013, 15:35:33 pm »
Да, но како ке докажат дека јас сум бил на пр, никаде нема мој потпис записник чуда врагови
pa si gi dal dokumentite :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3738 на: 25 Ноември 2013, 15:36:55 pm »
Да, ама немало записник за случката...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3739 на: 25 Ноември 2013, 15:44:49 pm »
што има врска, одпосле ке го направат, ќе ги вметнат податоците и нема да имаат потреба од негов потпис ке шкртнат дека одбива да потпише

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3035
  • Слобода или смрт
« Одговори #3740 на: 25 Ноември 2013, 15:47:07 pm »
Мене ме немаат никогаш претресувано ама имам доста случки како совозач со еден другар.

Татко му е сервисер и еднаш оставил 2 телевизори стари црт во кола и овој да не ги вади си ги вози така со него и ноќеска во 2 саат не сопира полиција и ги виде телевизорите па дали се крадени па што ќе ви се. А другаров цело време се лади со полицаецот и кога виде овој почна да прави записник да ги запленува му кажа дека татко му е сервисер.

А еднаш му беше расипана колата и загреана не палеше и го сопира полиција му бара зимска опрема и овој вика не смеам да ја гасам колата полицаецот упорен да отвори гепек и на крај некако се договорија да спушти задните седишта па полицаецот влезе од таму го претресуваше гепекот преку спуштени задни седишта за да не ја гаси. А колата корса со 2 врати и ние ги спуштивме задните седишта и овој се напика да виде што има позади. А исто ноќно време па свете со таа црвената палка а оно ништо не се гледа. А во ѓепекот хаос. Ние надвор пукаме од смеа :D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3741 на: 25 Ноември 2013, 16:07:15 pm »
Мора да се тргнеш, побогу каков и да е случајот тргни се. Нема многу дискусија на тоа поле. Во една лента има место за две коли.

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 966
    • nobrain.dk
« Одговори #3742 на: 25 Ноември 2013, 16:14:54 pm »
da sme zdravi i zivi sega, na pogresno mesto vo pogresno vreme
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #3743 на: 25 Ноември 2013, 16:22:55 pm »

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
« Одговори #3744 на: 25 Ноември 2013, 17:28:43 pm »
Dobra strana e ako se pozadi vas "cistacite",mene mi se ima deseno pred saramzalino vo kontra pravec da mi vleze jetito,otidov vo niva so kamionot noze mi se presekoa.

Отсутен Angel_1.3

• Редовен
  • Пораки: 1473
  • VOLVO C30
« Одговори #3745 на: 25 Ноември 2013, 17:40:46 pm »

Во таква ситуација, должен си да се „отстраниш“ од нивниот пат, па што би се рекло, макар и скокал од мост...
DA !!! No ako imaat pushteno rotaciono svetlo mora da begash,za toa neshto i bez vozacka se ostanuva,a taka kako shto veli
@lucky na zdrav pamet budala da go pravat,ne lichi na nishto,zatoa se stavaat tie kameri vo kola,momentalno vo nashava zemja

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #3746 на: 25 Ноември 2013, 17:50:35 pm »
Не видов каде го прават lucky будала... Факт е дека мора да се тргнеш и зауставиш, а он не го направил тоа благовремено.

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
    • nobrain.dk
« Одговори #3747 на: 25 Ноември 2013, 18:27:55 pm »
znaci dobro kolegi, znam kako se reagira, 100 pati pominale i bolnicki koli i pozarni i slicno, ali situacijata bese taka pederski na mestena da ja ustvari iskreno se fativ u nebrano :), na samava krivina pred vladava oni vlagaat i zaedno so mene vo ista lenta i posle treba posle aftobuskata da vlezat desno vo vladata, arno ama imase guzva na semaforot i haos se napravi, jas ednostavno nemav kaj da zastanam samo gi pustiv da pominat, oni pominaa ama posledniot dzandar so jetito podzakoci i drugiot muabet go znaete.. se nadevam na pomiluvanje.. kako warning samo ali sto vikaat budzetot e prazen taka da cisto sumljam... :(
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #3748 на: 25 Ноември 2013, 18:47:02 pm »
lucky, уживај Џони ич да не ти чуе.

Судиите за разлика од цајканите имаат школо. Ако дојде до тоа, што чисто сумњам, убаво објасни си и не прифаќај никаква казна.

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
    • nobrain.dk
« Одговори #3749 на: 25 Ноември 2013, 19:12:24 pm »
tenks legendo