Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: loopz на 11 Јули 2021, 20:31:42 pmДоста лажеш.Знаеме дека бил пошерифски од тоа...Не го ебев полицаецот, ако мислеше на тоа, нешто не бев најрасположен.
Доста лажеш.Знаеме дека бил пошерифски од тоа...
Циркузи денеска.Возам покрај Гостивар према Стража и у сред возење во кола од лева страна низ прозор влегува некој инсект, као некоја голема оса, можеби стршлен а женава алергична.Веднаш пуштам 4 жмигавци и намалувам брзина да застанам покрај патот. Неколку секунди подоцна стршленот направи круг, се бапна ушофершајбна и излезе од каде што влезе, гледам позади нема возила, исклучувам жмигавците и продолжувам да возам. Кога ете ти батките од полиција на 100 метри пред мене и го гледам од далеку момакот излегува на патот и се спрема.... и ме запира.Добар ден господине, нешто сте нервозен.... Јас почнувам да се смеам, велам зошто нервозен? Мафтате со рацете вели, се карате со некого. Почнувам да се смеам, велам влезе стршлен во колава, па се спремав итно да застанам ама излезе за среќа па продолжив.... Вистина ли? Велам да. Добро тогаш, документи имаш, велам имам. Во ред, продолжете внимателно господине Велам секако полуицаецу, имајте убав ден
Цитат: Tischläufer на 11 Јули 2021, 20:25:47 pmЦиркузи денеска.Возам покрај Гостивар према Стража и у сред возење во кола од лева страна низ прозор влегува некој инсект, као некоја голема оса, можеби стршлен а женава алергична.Веднаш пуштам 4 жмигавци и намалувам брзина да застанам покрај патот. Неколку секунди подоцна стршленот направи круг, се бапна ушофершајбна и излезе од каде што влезе, гледам позади нема возила, исклучувам жмигавците и продолжувам да возам. Кога ете ти батките од полиција на 100 метри пред мене и го гледам од далеку момакот излегува на патот и се спрема.... и ме запира.Добар ден господине, нешто сте нервозен.... Јас почнувам да се смеам, велам зошто нервозен? Мафтате со рацете вели, се карате со некого. Почнувам да се смеам, велам влезе стршлен во колава, па се спремав итно да застанам ама излезе за среќа па продолжив.... Вистина ли? Велам да. Добро тогаш, документи имаш, велам имам. Во ред, продолжете внимателно господине Велам секако полуицаецу, имајте убав ден Ќе изгинете за 0.5 на 100 пониска потрошња, нек си ебе мајката...*кхмклимакхмхм...
Си тргнал човекот на афтерпарти на сплавови во Београд, а ние можеме само да љубомориме на неговиот активен социјален живот.
афтерпарти на сплавови во Београд, а ние
сплавови во Београд
сплавови
ПијанНа БелоБез возачка173 на саатПорше КарераСвака част!https://fokus.mk/makedonets-vozel-drogiran-so-173-kilometri-na-chas-na-avtopatot-nish-belgrad/
Цитат: Simo - Carrier159 на 16 Јули 2021, 07:12:26 amПијанНа БелоБез возачка173 на саатПорше КарераСвака част!https://fokus.mk/makedonets-vozel-drogiran-so-173-kilometri-na-chas-na-avtopatot-nish-belgrad/Епа, брао за младичот.Мноштвото луѓе на дрога не можат ни втора да убацат!
Цитат: loopz на 17 Јули 2021, 01:09:10 amЦитат: Simo - Carrier159 на 16 Јули 2021, 07:12:26 amПијанНа БелоБез возачка173 на саатПорше КарераСвака част!https://fokus.mk/makedonets-vozel-drogiran-so-173-kilometri-na-chas-na-avtopatot-nish-belgrad/Епа, брао за младичот.Мноштвото луѓе на дрога не можат ни втора да убацат!„полиција на наплатната рампа Врчин кај Белград околу 4,43 часот запрела автомобил марка „Порше Карера“, управувано од државјанин на Северна Македонија.“Кој македонец вози Карера? Од македонец до државјанин на С Македонија има разлика ехеее.П.С. 300 северни мајки да ви изна****
Епа, брао за младичот.Мноштвото луѓе на дрога не можат ни втора да убацат!
Цитат: loopz на 17 Јули 2021, 01:09:10 amЕпа, брао за младичот.Мноштвото луѓе на дрога не можат ни втора да убацат!Ја погодил вистинската. Башка, Porsche Doppelkupplungsgetriebe, сама ушалтуе у фтора.