Автор Тема: ремонт на алфа ромео 156  (Прочитано 139354 пати)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14241
  • Пудингот на шоферството
Одг: ремонт на алфа ромео 156
« Одговори #150 на: 26 Август 2011, 17:00:27 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=q9rn0Hl1U2k&feature=related
читајки го првиот коментар под видеото,се прашувам дали сакаш да го заебиш типот или  ??? ??? ???

не дај божее на никого не му мислам зло,да знам дека ке заебам некого нема никогаш да ја продавам
видеото YouTube од кое го постира,под него првиот коментар гласи : to je bio moj peti avto sa v6 motorom, i samo toga sam razbio i to zato što sam bio pjan.... zato bi reko drugčije neg ti... v6 motor i alkohol neidu zajedno, ustvari nijedan motor i alkohol neidu zajedno..... па сега се прашувам дали и ти би сакал да уништиш неколку коли (мотори од коли),....а не мислев дека сакаш да му ја тутнеш Алфата на некој колку да се куртулиш од неа  ;) ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 208
« Одговори #151 на: 26 Август 2011, 19:21:37 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=q9rn0Hl1U2k&feature=related
читајки го првиот коментар под видеото,се прашувам дали сакаш да го заебиш типот или  ??? ??? ???

не дај божее на никого не му мислам зло,да знам дека ке заебам некого нема никогаш да ја продавам
видеото YouTube од кое го постира,под него првиот коментар гласи : to je bio moj peti avto sa v6 motorom, i samo toga sam razbio i to zato što sam bio pjan.... zato bi reko drugčije neg ti... v6 motor i alkohol neidu zajedno, ustvari nijedan motor i alkohol neidu zajedno..... па сега се прашувам дали и ти би сакал да уништиш неколку коли (мотори од коли),....а не мислев дека сакаш да му ја тутнеш Алфата на некој колку да се куртулиш од неа  ;) ;D

Pa da ti kazam pravo da znam deka ke ostanam ziv bi probal takvo nesto,hehe barem nema da mi ostane merak

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #152 на: 26 Август 2011, 19:34:43 pm »
Како иде пословицана, "Лако је бити Србин, тешко је Србовати"  ;D ;D ;D

Лесно е да ја купиш, треба да ја одржаваш.

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #153 на: 26 Август 2011, 19:58:04 pm »
Како иде пословицана, "Лако је бити Србин, тешко је Србовати"  ;D ;D ;D

Лесно е да ја купиш, треба да ја одржаваш.

E druze vo pravo si,bas taka hehe

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8531
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #154 на: 26 Август 2011, 20:14:06 pm »
Абе денес ти ја видв алфата, не ти е од мајсторот, ечкото што ти го мењал и мене ми го има мењато кајшот, порано работеше кај саме.
Колку што можев да приметам ениот клип само е заебан и тоа од страна, не е на чело удрен. Којзнае што се десило со моторот. Ама ти ќути си ако моеш да извлечеш нешто добро ќе биде, ипак од мајстор неиде да ти се расипе кола, требало да гледа мајсторот поеќе.

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #155 на: 26 Август 2011, 21:01:10 pm »
Za alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozz

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #156 на: 26 Август 2011, 21:17:56 pm »
Za alfa 166 2.4 jtd,uste kolku spored vas da doplatam za taa kola,mojata da ja davam od kako ke ja sredam,166-ta e socuvana kako nova so full oprema,so navigacija i itn...so koza vnatre,deckoto prvin mi barase 1500 evra no ne prifativ i sega i on prifati na pomala doplata no ni on ni jas ne znaeme cena da si kazeme,pa baram pomos od vas i dali vredi kako prvo i prvo da ja smenam mojata,pozz

Uste nesto kolata ja vidov vecerva i ja povozev,sega e donesena od italija plateni davacki i registracija samo reg.tablici da i stavam,drugar na mojot drugar ja prodava i mu bara 4000 evra a za vo kes vika poradi drugarstvo i poeftino ke mi ja dava,no problemot e sto kesh nemam,samo so doplata

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #157 на: 26 Август 2011, 22:14:32 pm »
јас би играл маскимално до 1000евра да му доплатам,и тоа зависи од година на 166-та,опрема состојба на мотор,каросерија,гуми,бандаши итн.итн

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #158 на: 26 Август 2011, 22:20:15 pm »
јас би играл маскимално до 1000евра да му доплатам,и тоа зависи од година на 166-та,опрема состојба на мотор,каросерија,гуми,бандаши итн.итн
I jas si mislam do 1000 evra,e sega karoseriski e dobra za gumi ne primetiv vo kakva sostojba se i motorot ne go znam,da ne bide utre kako kaj mojata site mi vikaa spie motorot no za meces dena otide motor,valjda ne sum takov baksuz

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #159 на: 26 Август 2011, 22:21:01 pm »
I jas si mislam do 1000 evra,e sega karoseriski e dobra za gumi ne primetiv vo kakva sostojba se i motorot ne go znam,da ne bide utre kako kaj mojata site mi vikaa spie motorot no za meces dena otide motor,valjda ne sum takov baksuz
тоа пријателе не е за баксуз или Небаксуз,тоа се проверува....

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17451
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #160 на: 26 Август 2011, 22:37:18 pm »
JTD моторите, иако италијански се едни од најиздржливите дизели некогаш произведени. Дури и луѓе што не би купиле италијанско возило ги фалат.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #161 на: 26 Август 2011, 22:50:37 pm »

Uste nesto kolata ja vidov vecerva i ja povozev,sega e donesena od italija plateni davacki i registracija samo reg.tablici da i stavam,drugar na mojot drugar ja prodava i mu bara 4000 evra a za vo kes vika poradi drugarstvo i poeftino ke mi ja dava,no problemot e sto kesh nemam,samo so doplata

lepardi, пази бате, таа е со 5 клипа ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #162 на: 26 Август 2011, 22:53:51 pm »
Не ја зимај уште повеќе во беља ќе си влезеш , слушај ми го зборот .

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #163 на: 26 Август 2011, 23:00:06 pm »

Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #164 на: 26 Август 2011, 23:02:23 pm »

Dare, ти видовит да не си. Нема потреба од паушални постови на невидено.
Куоре и ти убаво знаеш , колку е скапа 166 за одржавање , а и колку троши 2.4 јтд не е работата само алфа да е .