Требало да го смени семерингот, ако веќе си му кажал.Друго е да ти кажел он а ти да не си сакал да го промениш.
Јас баш тоа го викам, мене кога ми викаат така јас има кажувам дека ќе продужам но на нивна одговорност.
Едно ми е јасно, пред да ја однесеш колата кај тој мајстор си имал кола, сега имаш само проблем, тоа не ми фаќа око. Да ти мести ребраст кајш, да утне заб, да чука и да ти вика терај даље немам време. Алоооо!
ne znam druze sto da mislam veke,edno znam deka eve veke 10-tina dena sum bez kola i me faka nervoza koga imam da zavrsam nekoja rabota,majstorot dva dena mi gubi na varijator i posle mi vika radilica,no sumnjam sega i po muabetite deka i stetata e od nego,ako sto vikaat nekoi radilica e sasvim drugo nema vrska so rebrasti,sega bev kaj dean vo gjorgje i mi objasnuvase mnogu ubavo kako e nastanata stetata,i koga on mi objasnuse kako doslo do ovaa togas se vrativme na toa sto tecelo ulje od radilica i tuka zaklucuvam deka kriv e on majstorot
najdov motor za 350 evra no bez garancija bidejki ne on ne znae kakov e,mi vika garancija ima ke ja montirame na kola raboti ok toa e,prvin ke proverime ke otvorime radilica i ke vidime vo kakva sostojba e
e toa e druze sega i 350 evra ke davam i kolku ke tera ne se znae
a edno sto me jade poveke site mi vikaa ai sto motor spie motorot raboti kako nov i op na kraj ostanva bez kola
zdravje sto vikame nie se ke bide samo nervoza da nema