Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Sarach на 16 Август 2011, 15:17:32 pmso zdravje....... edni bandazi i top..... ama ako mozes tie ford so se, bas mnogu ke mu stojat....Има многу поплаки од Англичани дека не биле квалитетни фабричките. Инаку добро изгледаат.
so zdravje....... edni bandazi i top..... ama ako mozes tie ford so se, bas mnogu ke mu stojat....
Одлична е Фиестава, најубавиот автомобил од Б сегментот, а + црна боја = перфекција Со Trend опрема е така ?
Друже џабе криеш лицата, дечкиве на форумов преку регистрација откриваат во колку саат си вршел мала нужда
Цитат: chlink на 16 Август 2011, 13:01:31 pmАко некоја боја и стои на колава тоа е црна. И зелена, и плава, и таа магентата прекрасна
Ако некоја боја и стои на колава тоа е црна.
Значи маскава внатре е еб*њеОдлично ауто
Цитат: velestrumf на 16 Август 2011, 13:11:40 pmЦитат: chlink на 16 Август 2011, 13:01:31 pmАко некоја боја и стои на колава тоа е црна. И зелена, и плава, и таа магентата прекрасна Баш така,едина боја која не стои на оваа кола е нешто као трула вишна-коа ке ја видам ми се гади Цитат: ZilePunto на 16 Август 2011, 15:30:23 pmЗначи маскава внатре е еб*њеОдлично аутоБаш мене овој ентериер не ми се свиѓа,као во вселенски брод да си Цитат: MartinAlfista на 16 Август 2011, 19:05:57 pmДруже џабе криеш лицата, дечкиве на форумов преку регистрација откриваат во колку саат си вршел мала нужда Хаххааххах +1
Таа трулата вишна, како на Маци мислам, е дефиниција за форд фиста оваа генерација. Точка!
Цитат: JoveVW на 16 Август 2011, 22:54:16 pmЦитат: velestrumf на 16 Август 2011, 13:11:40 pmЦитат: chlink на 16 Август 2011, 13:01:31 pmАко некоја боја и стои на колава тоа е црна. И зелена, и плава, и таа магентата прекрасна Баш така,едина боја која не стои на оваа кола е нешто као трула вишна-коа ке ја видам ми се гади Цитат: ZilePunto на 16 Август 2011, 15:30:23 pmЗначи маскава внатре е еб*њеОдлично аутоБаш мене овој ентериер не ми се свиѓа,као во вселенски брод да си Цитат: MartinAlfista на 16 Август 2011, 19:05:57 pmДруже џабе криеш лицата, дечкиве на форумов преку регистрација откриваат во колку саат си вршел мала нужда Хаххааххах +1 Па е малку свемирска али сепак секој си има свој вкус