Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: goki на 16 Август 2011, 17:40:23 pmЦитат: Lancerka на 16 Август 2011, 15:48:45 pmОдлична е Фиестава, најубавиот автомобил од Б сегментот, а + црна боја = перфекција Со Trend опрема е така ?Фала. Црна боја е најдобра но најтешка за одржување. Да со тренд опрема е.Знам знам како е да се одржава црна боја, ене го мојон Лансер секој трет ден е на сервис АМА пак кога ќе излезе од сервис светнат ... е тоа е друга прича Сепак црно си е црно.А не можеше некако да присобереш уште 500/600 евра и да ја земеш со Титаниум (највисоко ниво на опрема) ?Да беше Титаниум ќе беше ептем фаца, црна со хромирани лајсни околу прозорите и предната маска ...
Цитат: Lancerka на 16 Август 2011, 15:48:45 pmОдлична е Фиестава, најубавиот автомобил од Б сегментот, а + црна боја = перфекција Со Trend опрема е така ?Фала. Црна боја е најдобра но најтешка за одржување. Да со тренд опрема е.
Одлична е Фиестава, најубавиот автомобил од Б сегментот, а + црна боја = перфекција Со Trend опрема е така ?
Таа трулата вишна, како на Маци мислам, е дефиниција за форд фиста оваа генерација. Точка!
Исклучиво на лукоил екто дизел.
Цитат: goki на 27 Август 2011, 15:33:21 pmИсклучиво на лукоил екто дизел.Паметно, и јас практикувам истото и има подобрување во потрошувачката колку-толку.
Цитат: Deni на 27 Август 2011, 15:49:27 pmЦитат: goki на 27 Август 2011, 15:33:21 pmИсклучиво на лукоил екто дизел.Паметно, и јас практикувам истото и има подобрување во потрошувачката колку-толку. од кога си ја купил цело време си со екто дизел?колку резервоари?дени ти колку резервоара си потрошил од екто?јас па до сега само на лукоил и тоа еуро дизел.
Немам нешто конкретно мерено но еве сега до Охрид кога одев отидов исе вратив со 1000ден. 330 км, што значи 4,2 отприлика. Инаку рекордно ниска имам еднаш измерено на отворено 3,3л. Туку да прашам дали и што од адитиви би требало да употребувам?