@Te-en
Da ne se kolnam sega na forumov vo majka i slicno ( bidejki deca nemam ), ali voziloto go prezemav vo 09:00 vo 12:00 veke bese vrateno, i da dosta sum brz koga se raboti za perenje, poliranje i slicno, i tw+ptfe me izmaci taka tokmu dodeka go prebrisav, zatoa i pisav pogore 3h, ama stanav ziva voda, bez prestan znaci ni sekunda. Baska jas koga poliram/vosociram pisnuvam celi delovi na kolata ( bez razlika kolku se golemi ), znaci cela hauba ja minam so polir pasta, ja cekam da se isusi kolku sto pisuva na upatstvata na pastata/vosokot i ja prebrisuvam, pa celo krilo, pa cel krov ( bez razlika kolku i da e golem ), pa po 2 vrati odednas rabotam, i taka natamu. Ti sam imas kazano deka tw+ptfe na vakvo vreme se susi i za pomalku od minutka, ( da ne baram sea na forumov kaj go imas napisano toa ). Znaci samo vosociranje na dzipot posledna raka zagledav tocno na saatot mi bese potrebno tocno 35 minuti ( bidejki e relativno golem ). A i slikite si kazuvaat sami mislam, se gleda deka e raboteno nesto, a za vremeto ne bi imal potreba da lazam

Toa 3m e vakva pasta vsusnost

i mnogu sum zadovolen od nea, vo golema mera pokriva nepravilnosi na lakot, kako sitni swirl i slicno. ( Okey de zboruvam za racno poliranje )
Inaci ja zimam od Rosa i kosta okulu 450 den za 236ml
@Busav dzipot e 2008 godina, i ne e taka brzo bas, veke pominale poveke od 6 godini, ke gi sredev i tie, ama kako sto rekov nemav vreme, a za gumite so tie go vozi vujko mi zimski mu se, ama nosi 18' bandazi i nabavna cena najnisko so moze da najde ( kaj nego vo dukan, ima dukan za avto delovi ), mi rece mu bila 250 eur, i sega za sega ne planira da gi menjava leto/zimo, tuku koga skroz ke otidat jabana, ke si stavi novi dali letni, dali zimni togas ke odluci, i taka