Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со алкохол да ја одмастува?
Цитат: Dule_ на 25 Април 2016, 22:23:39 pmСамо уште едно прашање дали треба да ја носам некаде да ми ја исперат со шампон со висока ph вредност и ако треба, каде да ја носам?Treba da ja odneses da ja isperat so prewash shampoo ( citaj so aktivna pena so poabrazivna, i da otstoj poveke vreme na kolata, pred da se isplakne ) za da simne se so treba ubavo, potoa ke ja odmastis kolata ubavo ( najednostavno ke kupis cist alkohol od bilo koja apteka okulu 100 den e sisence od 250ml i predovolno ke ti bide, ke ja prebrises so mikrofiber krpa, so alkoholot ubavo i vnimatelno del po del cela kola ), i posle toa ke naneses 2 sloja od vosokot so sam ke si go odberes i miren si narednite 3/4 meseci, neli zavisi i od vosokot i od toa so so ke ja peres posle kolata, ajde sea teraj i stavaj sliki da vidime
Само уште едно прашање дали треба да ја носам некаде да ми ја исперат со шампон со висока ph вредност и ако треба, каде да ја носам?
Нема ризик да матира лакот? Со обична вода или дестилирана?
Го пробујел некој ова? Го зедов па да видам дал сум се зајебал (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Убав восок е Sonax brilliant wax 1 и колку пари е одприлика? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Dame, Roci?
Добар е, вчера и јас ја премачкав 159 со истиот:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)